DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 8. OKTOBAR: Rak dogovara novi posao, Devica da izbegne raspravu, Ribama stiže dodatni novac

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

07. 10. 2024. u 21:06

SAZNAJTE šta vas u utorak 8. oktobra očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 8. ОКТОБАР: Рак договара нови посао, Девица да избегне расправу, Рибама стиже додатни новац

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Izazovan aspekt Meseca s vašim vladaocem Marsom, simbolom akcije i sukoba, donosi probleme sa putnom dokumentacijom, strancima, na putovanjima. Novac stiže preko poslova u vezi sa modom, umetnošću, diplomatijom. Rasprave sa ženama.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Pozicije vašeg vladaoca Venere i Meseca u kući novca, donosi vam zaradu u okviru porodičnog biznisa ili nekog drugog vida samostalne delatnosti. Nesuglasice i svađe sa voljenom osobom. Vanredni troškovi. Provodite više vremena u prirodi.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec u Strelcu obrazuje sekstil sa Suncem, donoseći vam poslovne ponude od osoba koje žive u inostranstvu, ako ste preko posla prisutni u javnosti. Aspekti vašeg vladaoca Merkura čine vas sklonim pogrešnim odlukama. Oprez za volanom.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec tranzitira preko kuće posla i pravi sekstil s Merkurom, simbolom biznisa, donoseći vam dogovor o novom poslu. Emotivni partner želi da razgovara s vama o nećemu što ga muči. Provodite više vremena u društvu prijatelja.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec prelazi preko kuće kreativnosti praveći sekstil s vašim vladaocem Suncem, što vas podstiče da s puno entuzijazma pristupite poslovima sa strancima. Bračni ili dugogodišnji partner planira zajednički odmor s vama.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, planeta komunikacija, pod uticajem Meseca iz Strelca, donosi vam dogovor o poslu koji vam može doneti lepu zaradu. Klonite se rasprava s ljubavnim partnerom i mlađim članovima porodice. Smanjite unos šećera.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Dobri aspekti Meseca sa Suncem i Merkurom, simbolima uspeha i biznisa, donose vam uvećanje prihoda ako radite u medijima ili ste preko posla prisutni u javnosti. Osoba koja stiže s dužeg puta želi da se što pre vidi s vama. Nesanica.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Prelazak Meseca preko Strelca pod uplivom vašeg vladaoca Plutona, simbola moći, donosi vam novac, ali i neplanirane troškove. Zajednički projekat s Rakom, donosi vam uspeh u projektu sa osobama koje žive u inostranstvu.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Tranzit Meseca preko vašeg znaka donosi vam mogućnost za zaradu u okviru zajedničkog posla sa nekadašnjim poslovnim saradnicima. Poslušajte savet Vodolije. Ljubavni partner očekuje da mu pomognete u rešavanju nekog problema.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec, simbol osećanja, u kući ograničenja, u kvadratu sa vašim vladaocem Saturnom, planetom kašnjenja, nepovoljno utiče na vaš ljubavni ali i finansije. Napet aspekt s Plutonom u vašem znaku donosi vam probleme sa finansijama.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Pozicija Meseca u kući planova, pod uticajem vašeg vladaoca Urana, odlaže neke vaše planove u okviru jednog poslovnog projekta. Imate podršku Vage, ukoliko planirate da pokrenete neki vid privatnog biznisa. Glavobolja.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Aspekt između Meseca u kući karijere i Saturna u vašem znaku zahteva da se prilagodite okolnostima koje vam u ovom trenutku ne odgovaraju. Novac stiže preko honorarnih angažmana. Bračni partner očekuje da mu poklonite više pažnje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTVOREN KONKURS ZA DODELU NAGRADA TURISTIČKI CVET: Najprestižnije priznanje za razvoj turizma u Srbiji