DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 3. OKTOBAR: Ovan da pazi u poslovnim dogovorima, Vaga obnavlja vezu iz prošlosti, Strelcu loš period za novac

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

02. 10. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vas u četvrtak 3. oktobra očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 3. ОКТОБАР: Ован да пази у пословним договорима, Вага обнавља везу из прошлости, Стрелцу лош период за новац

Image by No-longer-here from Pixabay

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Pozicija vašeg vladaoca, Marsa, donosi vanredne troškove. Budite oprezni prilikom dogovora sa strancima. Dugogodišnji partner vešto krije ljubomoru. Neko vam na romantičan način pokazuje svoja osećanja. Smanjite unos šećera.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Izazovni aspekti Merkura, vladaoca vaših finansija, nepovoljno utiču na ishod poslovnih dogovora, ako se bavite porodičnim biznisom. Pozicija Marsa, koji upravlja partnerskim odnosima, donosi vam strastveni susret sa Škorpijom.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Zbog pozicije vašeg vladaoca Merkura, izbegavajte rasprave sa partnerom i članovima porodice. Aspekti Meseca, koji upravlja vašim poslom, upozoravaju na oprez prilikom potpisivanje ugovora sa strancima. Osetljiv želudac.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec "beži" od Sunca, praveći napete aspekte sa Merkurom i Marsom, simbolima logike i strasti, zbog čega ste skloni nelogičnim odlukama. Voljena osoba planira odlazak na zajednički put. Podložnost infekcijama.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Napeti aspekti Merkura, koji vlada vašim poslom i planovima, donosi vam otkazivanje dogovora ili probleme sa "papirologijom. Mogući su i vanredni troškovi. Pozicija Meseca nagoveštava susret sa šarmantnom osobom na kraćem poslovnom putu.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Merkur, koji upravlja i vašim znakom i poslovima, pravi izazovan aspekt sa Marsom, čineći vas sklonim pogrešnim zaključcima i odlukama, naročito ako radite u medijima, marketingu, bavite se modom. Jedan Bik želi da vas vidi.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Merkur, vladalac vašeg ljubavnog života ali i prepreka, usporava poslovni dogovor čiji će ishod svakako biti povoljan za vas. Pozicija vašeg vladaoca Venere, nagoveštava obnovu romanse sa harizmatičnom mlađom osobom. Smanjite unos šećera.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Napet aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Marsa, simbola akcije i sukoba, donosi vam rasprave sa ženama. Susret sa starom simpatijom na sportskom ili muzičkom događaju. Bračni partner namerava da s vama razgovara oi važnoj temi.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Pozicija Merkura koji upravlja vašim ljubavnim životom, pod uticajem Marsa iz kuće strasti, donosi vam trzavice i rasprave sa partnerom. Vaš plan da zaradite više novca, moraće da sačeka malo povoljniji period. Pazite se za volanom.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Vaš vladalac Saturn, planeta prošlosti, u izazovnim aspektima sa Mesecom i Marsom, zahteva da se prilagodite novim okolnostima u privatnom životu, ali i na poslu. Neko koga ste upoznali preko prijatelja, šalje vam poziv za izlazak.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Napet aspekt između Meseca i Marsa u kući posla i zdravlja, upozorava da malo usporite sa aktivnostima koje ne mogu da vam donesu zaradu. Bračni partner sklon pristrasnim reakcijama, zbog čega može doći do manjeg nesporazuma. Nesanica.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Izazovni aspekti Meseca nepovoljno utiču na današnji tok poslovnih pregovora. Pozicija Merkura, vladaoca vašeg ljubavnog života, donosi vam strastveni susret ali i ljubomorne scene sa voljenom osobom. Izbegavajte alkohol.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

GINEM, USTAJEM, BORIM SE - TO JE SVE ŽIVOT: Andrija Milošević je naučio da mora biti ratnik da bi opstao u današnjem svetu (VIDEO)