DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 2. OKTOBAR: Raka očekuju ljubomorne scene, Vaga da čuva dokumenta, Jarac da pazi na trošak i rizične novčane poteze

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

01. 10. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam donosi pomračenje Sunca na 10. stepenu Vage, šta vas u sredu 2. oktobra očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa pripajteljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 2. ОКТОБАР: Рака очекују љубоморне сцене,  Вага да чува документа, Јарац да пази на трошак и ризичне новчане потезе

Foto: Profimedia

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.


 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Pomračenje Sunca u vašoj sedmoj astrološkoj kući, 2. oktobra, stavlja akcenat na odnos sa partnerom, kako ljubavnim, tako i poslovnim. Ukoliko se bavite javnim poslom, advokaturom ili umetnošću, možete da dobijete sjajnu poslovnu ponudu.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

U vreme solarne eklipse u astrološkoj kući posla i zdravlja, 2. oktobra, možete da upoznate nekoga ko se bavi privatnim biznisom, radi u zdravstvu ili nekoj uslužnoj delatnosti. Partnerovo ponašanje budi vašu sumnju. Pad imuniteta.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Solarna eklipsa u kući ljubavi, radosti, dece, 2. oktobra, obrazuje trigon sa Jupiterom u vašem znaku, donoseći vam novu ljubav, a Blizančicama koje planiraju potomstvo i trudnoću. Strastveni susret s nekim ko nosi uniformu na radu.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

U vreme pomračenja Sunca u vašoj kući karijere, 2. oktobra, možete da uđete u tajnu romansu sa harizmatičnom osobom koju svakodnevno viđate na poslu. Aspekti Marsa u vašem znaku nagoveštavaju ljubomorne scene sa bračnim partnerom.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Pomračenje vašeg vladaoca Sunca, u trećoj astrološkoj kući, 2. oktobra, upozorava na oprez u saobraćaju, kao i prilikom poslovnih ili dogovora sa rođacima. Susret sa Strelcem na kraćem putu, predavanju, kod rođaka. Unosite više vitamina.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Solarna eklipsa u vašoj astrološkoj kući ljubavi i kreativnosti, 2. oktobra, donosi vam nove ideje ako se bavite kreativnim radom. Moguć ulazak u romansu sa šarmantnom osobom koju svakodnevno viđate na poslu. Izbegavajte alkohol.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

U vreme pomračenja Sunca u vašem znaku, 2. oktobra, mogući su vanredni troškovi, kada je potreban dodatni oprez sa dokumentima i vrednim sitnicama. Preko društvene mreže, poznanstvo s nekim ko će vas zaintrigirati. Više šetajte.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Solarna eklipsa u kući tajni i inspiracije, 2. oktobra, podstiče vašu intuiciju i maštu, što odgovara umetnicima, naučnicima, lekarima i zdravstvenim radnicima. Strastveni susret s nekim ko nosi uniformu na radu. Alergija.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Pomračenje Sunca u kući neočekivanih situacija, 2. oktobra, donosi rasprave sa ljubavnim partnerom. Slobodni Strelci, na kraćem putu, mogu da upoznaju zauzetu osobu. Novac vam pristiže preko paralelnih ili honorarnih poslova. Nesanica.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Pomračenje Sunca, koje upravlja vašim finansijama, u kući privatnog života, 2. oktobra, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove i rizične poteze sa novcem. Razgovor sa članom porodice može da vas iznervira. Više šetajte.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

U vreme solarne eklipse u Vagi, 2. oktobra, slobodne Vodolije mogu da uđu u vezu s nekim ko često putuje zbog posla ima neke veze sa inostrnstvom. Bračni partner očekuje vašu podršku kada je reč o njegovom novom poslu. Bol u leđima.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

U vreme pomračenja Sunca u kući strasti, 2. oktobra, slobodne Ribe očekuje strastveni susret s kolegom ili nekim ko nosi uniformu na radu. Uvećanje prihoda preko posla sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Unosite više vitamina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

NIJE PROBLEM KAD MLADI IGRAČI POGREŠE, PROBLEM JE KAD TO URADE ISKUSNI! Vladan Milojević nakon poraza Zvezde od Intera u Ligi šampiona