ČUVAJTE SE POVREDA Astro savet za sredu, 25. septembar: Konjunkcija Meseca i Marsa u Raku - Danas očekujte emocionalnu ranjivost

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

25. 09. 2024. u 07:00

MESEC, simbol emocija, raspoloženja i nežnijeg pola, danas prelazi preko Marsa, planete akcije, povreda i jačeg pola, u Raku, što logično može da rezultira emocionalnom ranjivošću.

ЧУВАЈТЕ СЕ ПОВРЕДА Астро савет за среду, 25. септембар: Конјункција Месеца и Марса у Раку - Данас очекујте емоционалну рањивост

Foto Shutterstock

Ko će biti ranjiviji, žene ili muškarci? Deluje kao da su to žene, ali ne smemo zaboraviti da je Mars oslabljen, u znaku svog pada, a Mesec izuzetno jak u znaku kojim upravlja. Ma koliko da su povređene partnerovom netaktičnošću ili grubošću, žene su ipak jače i izaći će kao pobednice u ovoj naizgled neravnopravnoj borbi polova.

Uzmimo u obzir da snagu Mesecu u Raku daje trigon sa Saturnom, planetom stabilnosti i istrajnosti u senzibilnim Ribama, koji istovremeno pravi trigon i sa nestrpljivim Marsom, ali u današnjem slučaju, jači je trigon sa Mesecom. Tako da će u ljubavnim vezama sevati varnice (Mars), koje će se brzo i gasiti, upravo zbog podrške Saturna, u prevodu, starije, mudre osobe (najčešće žene) iz porodice. Od nje će danas biti lepo čuti pravi savet, koji će smiriti strasti uz podsećanje na sve ono lepo što je taj ljubavni ili bračni par spajalo i još spaja.

Takođe, konjunkcija Meseca i Marsa upozorava i na opasnost od fizičkih povreda. Mars je simbol uniforme, hrabrosti i strasti, a Mesec domovine i podsvesti, pa će i patriotska osećanja biti naglašena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BIO JE U BOLOVIMA: Kako je izgledalo snimanje Lauševog poslednjeg filma? (VIDEO)