OVO SE DEŠAVA POSLE GODINU DANA Astro savet za nedelju 22. septembar: Sunce ulazi u Vagu – Iskoristite dan za komunikaciju i ljubav

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

22. 09. 2024. u 08:30

SUNCE danas, posle godinu dana, ulazi u Vagu, znak ljubavi, uživanja, harmonije, lepote, novca, diplomatije, umetnosti, mode, dizajna, a Mesec polako napušta tromog, stabilnog Bika i ulazi u razigrani, lepršavi znak Blizanaca.

ОВО СЕ ДЕШАВА ПОСЛЕ ГОДИНУ ДАНА Астро савет за недељу 22. септембар: Сунце улази у Вагу – Искористите дан за комуникацију и љубав

Foto: Shutterstock

Partnerski odnosi, i ljubavni i poslovni, postaju bolji, kao i komunikacija sa drugim ljudima iz našeg okruženja.

Ovi astrološki simboli, Sunce (svest, stabilnost, vitalnost, ugled, dostojanstvo, otac) i Mesec (podsvest, duša, mašta, inspiracija, privatni život, majka,), obrazuju sekstil u vazdušnim znacima, sjajan aspekt koji doprinosi harmoniji između razuma i osećanja, svesti i podsvesti, poslovnog i privatnog života, jačeg i nežnijeg pola..

Mesec na kraju Bika, u prepodnevnim satima, prelazi preko Urana i ulazi u trigon sa Suncem, a zatim, oko 11.25, i u Blizance. Taj prelazak Meseca iz zemljanog u vazdušni znak, pri čemu će obrazovati konjunkciju sa Uranom, može doneti i donosi naglu ali kratkotrajnu promenu raspoloženja, kao i trzavice sa ženama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)