NEDELJNI HOROSKOP OD 30. JUNA DO 6. JULA: Zanimljiv ljubavni period za Blizance, Devica da pazi kod sklapanja ugovora, Jarca očekuju rasprave

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

29. 06. 2024. u 20:00

SAZNAJTE šta vam nedeljni horoskop predviđa od 30. juna do 6. jula, šta vas narednih sedam dana očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 30. ЈУНА ДО 6. ЈУЛА: Занимљив љубавни период за Близанце, Девица да пази код склапања уговора, Јарца очекују расправе

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto: Free Images Pixabay

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao Merkur, planete dogovora, sredinom perioda, posle godinu dana, ulazi u astrološku kuću biznisa, praveći opoziciju sa vašim vladaocem Plutonom, zbog čega bi trebalo da pazite s kim planirate poslove. Vaš vladalac Mars, simbol akcije, ali i sukoba, krajem perioda približava se Uranu nad opasnom fiksnom zvezdom Algol, opominjući na dodatni oprez sa finansijama, "papirologijom" i ugovorima.

Ljubav Planeta ljubavi, Venera, vladalac partnerskih odnosa, u sekstilu s Marsom, slobodnim Ovnovima ove nedelje donosi strastveni susret sa zauzetom osobom. U vreme mladog Meseca u Raku, 5. jula, što se dešava jednom godišnje, na porodičnom skupu, rođendanu, slavi, možete da upoznate osobu s kojom ćete poželeti da uđete u vezu, čak i u brak.

Zdravlje Podložnost sportskim povredama.

 

Foto: Free Images Pixabay

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao Prelazak Venere, planete novca, preko znaka Raka u kome je njen uticaj naglašen, ove nedelje, donosi uvećanje zarade rođenima u drugoj dekadi. Pozicija Merkura, vladaoca vaših poslovnih aktivnosti, u četvrtom astrološkom polju, posle 2. jula, odgovara privatnim preduzetnicima, a ostalima se preporučuje da se prilagode novim uslovima na radnom mestu. Poslušajte savet jedne Device.

Ljubav Mesec, Mars i Uran nad Algolom u vašem znaku, u prvoj polovini perioda upozoravaju žene na opasnost od ljubomornih partnera. Zbog pozicije retrogradnog Plutona, koji upravlja partnerskim odnosima, voljena osoba očekuje više tolerancije od vas. Mlad Mesec u Raku, 5. jula, slobodnima donosi susret s nekim preko interneta, rođaka ili na kraćem putu.

Zdravlje Podložnost povredama u kući. Bol u leđima.


 

Foto: Free Images Pixabay

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao Mesec u Ovnu, početkom nedelje, donosi vam zaradu preko inostranstva, prijatelja, informacionih tehnologija, medicine, medijskog angažmana. Imate podršku jednog Strelca. Sredinom perioda, slabi moć vašeg vladaoca Merkura, koji ulazi u treću astrološku kuću, pa budite pažljiviji prilikom dogovora o novim projektima. Posle 5. jula, neko može pokušati da odloži ili uspori realizaciju vaših planova.

Ljubav Već početkom perioda, preko prijatelja, u klubu ili na društvenom događaju, možete da upoznate nekoga ko će vam jasno dati do znanja da ga veoma privlačite. U vreme mladog Meseca u Raku, 5. jula, poželećete da uđete u strastvenu romansu sa izuzetno privlačnom osobom koju ćete upoznati preko poslovnih kontakata. Briga zbog starijeg člana porodice.

Zdravlje Dodatni oprez u saobraćaju.

Foto: Free Images Pixabay

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao Vaš vladalac Mesec u astrološkoj kući karijere, početkom perioda, pravi napet aspekt sa Merkurom zbog čega ćete biti skloni nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama. Bilo bi dobro da privodite kraju poslovne projekte i aražmane koje ste započeli u vreme mladog Meseca, 6. juna. Posle 5. jula, obratite više pažnje na finansije, izbegavajte rizične transakcije i podizanje kredita.

Ljubav Saturn, vladalac partnerskih odnosa, retrogradnim hodom prelazi preko vaše devete kuće, budeći uspomene na staru simpatiju koja živi u drugom gradu ili zemlji. U vreme mladog Meseca u vašem znaku (što se dešava jednom godišnje), 5. jula, može da vam se udvara neko ko će poželeti da pređe granicu prijateljstva s vama.

Zdravlje Osetljivo grlo.


 

Foto: Free Images Pixabay

LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao Sa Mesecom u devetoj astrološkoj kući, vaše misli su već na nekom lepom odmoru, ali pre toga morate da ostavite sređenu poslovnu situaciju. Posle 2. jula, ulaskom u Lava, slabi uticaj Merkura, upozoravajući vas da čuvate vredne sitnice i "papirologiju". Zbog mladog Meseca u Raku, 5. jula, slobodno se oslonite na vašu intuiciju, ali budite spremni i na mogućnost neočekivane promene planova.

Ljubav Naglašen znak Raka u koji "pada" vaša 12. kuća gde se nalazi i vaš vladalac Sunce, tokom ovog perioda, nagoveštava ulazak u turbulentnu, tajnu vezu, posebno u vreme mladog Meseca u Raku, 5. jula. Krajem nedelje, Mars se približava vladaocu partnerskih odnosa, Uranu nad Algolom, donoseći vam rasprave i ljubomorne scene, a čak je moguć i raskid.

Zdravlje Čuvajte se u saobraćaju.

Foto: Free Images Pixabay

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Posao Sa Mesecom u Ovnu, početkom perioda, stiže vam uplata koju već duže vreme očekujete, naročito ako se bavite poslom koji nosi veću dozu odgovornosti. Posle 2. jula, kada vaš vladalac Merkur, ulazi u 12. kuću, izbegavajte sklapanje dogovora i potpisivanje ugovora. Konjunkcija Marsa i Urana nad Algolom, nakon 5. jula upozorava na oprez ako planirate investicije sa strancima.

Ljubav Pred vama je uzbudljiva nedelja u kojoj vas očekuje susret sa starom simpatijom, ali i mogućnost ulaska u tajnu romansu sa osobom koju ćete upoznati preko poslovnih kontakata. Krajem perioda, u vreme mladog Meseca u astrološkoj kući društvenog života i flerta, slobodne Device mogu da upoznaju nekoga čijem će šarmu teško odoleti.

Zdravlje Čuvajte se intriga i tračeva.


 

Foto: Free Images Pixabay

VAGA (23. 9 - 22. 10)

 Posao Naglašena astrološka kuća karijere, početkom perioda, donosi uspeh Vagama koje su prisutne u javnosti, advokatima, umetnicima, modnim dizajnerima. Sredinom nedelje, povedite više računa o finansijama. Posle 2. jula, kada Merkur, simbol komunikacija i biznisa, ulazi u kuću neočekivanih okolnosti, pazite šta izjavljujete i kome poklanjate poverenje. Poslušajte savet jedne Vodolije.

Ljubav Naglašena osma kuća, u kojoj se nalazi i Mars, vladalac partnerskih odnosa, sredinom perioda donosi vam strastvene trenutke sa voljenom osobom, ali i mogućnost raskida ili neočekivanog razdvajanja. U vreme mladog Meseca u Raku, 5. jula, na poslovnom sastanku, možete da upoznate nekoga ko će vas istinski oduševiti.

Zdravlje Glavobolja.

Foto: Free Images Pixabay

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Posao Sa Mesecom u šestoj kući, pod uticajem vašeg vladaoca Plutona, već početkom nedelje možete da dođete do veće zarade, naročito ako se bavite nekom uslužnom ili delatnošću u vezi sa medijima, marketingom, turizmom. Sredinom perioda, nemojte da sklapate dogovore i da potpisujete ugovore. Početkom jula, Merkur, ulazi u kuću karijere, donoseći vam konflikte sa saradnicima i kolegama.

Ljubav Naglašena sedma kuća, sredinom perioda, Škorpijama prve i treće dekade najavljuje raskid ili burne rasprave sa dugogodišnjim partnerom. Pun znak Raka, gde se nalazi i Venera, planeta ljubavi, slobodnima donosi zanimljive susrete i poznanstva na putovanjima u inostranstvu, naročito 5. jula, u vreme mladog Meseca u Raku.

Zdravlje Bol u leđima.

 

Foto: Free Images Pixabay

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Posao Početkom perioda, sa Mesecom u kući ideja i mašte, očekuje vas uspeh i uvećanje zarade preko kreativnih i poslova u vezi sa sportom. Posle 2. jula, budite oprezni prilikom dogovora sa osobama koje žive u inostranstvu. "Spoj" Meseca, Marsa i Urana u kući posla, sredinom nedelje, upozorava da izbegavate rizične finansijske poteze i da budete tolerantniji prema saradnicima i kolegama.

Ljubav Posle 2. jula, ulaskom u Lava, slabi moć Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, donoseći vam nesporazume sa dugogodišnjim partnerom. Mlad Mesec u Raku, 5. jula, nagoveštava strastveni susret sa osobom s kojom možete da uđete i u tajnu romansu. Krajem perioda, možete imati utisak da partner pokušava da sakrije nešto od vas.

Zdravlje Reumatske tegobe.

Foto: Free Images Pixabay

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Posao Početkom nedelje, decembarske Jarčeve očekuju vanredni troškovi, naročito ako se bave privatnim biznisom. Sredinom perioda, umetnici i sportisti trebalo bi da budu oprezniji prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja ugovora o prelasku ili ulasku u novi klub. Vaši talenti, posle 5. jula, dolaze do punog izražaja, ako se bavite intelektualnom ili kreativnom delatnošću.

Ljubav Naglašen znak Lava, u koji pada vaša kuća strasti, posle 2. jula, donosi vam uzbudljiv susret sa osobom sa posla. Januarske Jarčeve očekuju nesporazumi i rasprave sa bračnim partnerom i članovima porodice. Spoj Urana i Marsa nad opasnim Algolom u kući ljubavi, posle 5. jula, upozorava na mogućnost raskida ili čak razvoda.

Zdravlje Osetljivi respiratorni organi.

Foto: Free Images Pixabay

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Posao Mesec u trećoj kući pravi sjajan aspekt sa Plutonom u vašem znaku, donoseći vam uvećanje prihoda, podršku nadređenih, emotivnog partnera ili muškarca iz kruga porodice. Konjunkcija Meseca, Marsa i vašeg vladaoca Urana, u kući privatnosti, sredinom perioda, donosi finansijske probleme privatnicima. Budite tolerantniji prema saradnicima, koji od vas očekuju podršku i pomoć.

Ljubav Naglašen znak Raka, tokom ovog perioda, može vas dovesti u situaciju sa posumnjate u partnerovu iskrenost. Posle 2. jula, očekuju vas rasprave sa voljenom osobom, dok slobodne Vodolije, u vreme mladog Meseca u Raku, 5. jula, mogu da uđu u strastvenu romansu sa nekim koga će upoznati preko poslovnih kontakata.

Zdravlje Rasprava sa članom porodice.

Foto: Free Images Pixabay

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao Mesec u drugoj kući, početkom perioda, donosi vam zaradu preko zajedničkog posla sa ljubavnim ili poslovnim partnerom. Naglašen znak Raka, donosi nove ponude ugostiteljima i hotelijerima, kao i privatnim preduzetnicima. Mnoštvo planeta u Biku, u prvoj polovini nedelje, upozorava na oprez u dogovorima o novim projektima sa strancima. Posle 5. jula, budite tolerantniji prema kolegama.

Ljubav Pozicija Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, posle 2. jula, nagoveštava upoznavanje sa atraktivnom, mladolikom osobom preko interneta. Sa naglašenom kućom ljubavi, slobodne Ribe očekuje susret na koncertu ili sportskoj tribini, naročito u vreme mladog Meseca, 5. jula. Krajem perioda, nesporazum s mlađim članom porodice.

Zdravlje Opasnost u saobraćaju.


 


 


 


 


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PLJUVANJE, PA KAO KAJANJE: Albanski reprezentativac se pere nakon vređanja Srba na EURO 2024