DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 30. JUN: Bik da se ne svađa sa šefovima, Lavu dobar dan za posao, Strelca očekuje susret sa starom ljubavi

Astrolog Marina Jungić Milošević

29. 06. 2024. u 22:30

SAZNAJTE šta vam Mesec u Biku donosi za nedelju 30. jun, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 30. ЈУН: Бик да се не свађа са шефовима, Лаву добар дан за посао, Стрелца очекује сусрет са старом љубави

Foto: Free Images Pixabay

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Vaš vladalac, retrogradni Pluton, planeta moći i novca u napetom aspektu sa Mesecom u kući posla, donosi vam uvećanje prihoda, ali upozorava i na oprez ako planirate ulaganje u nove projekte. Moguća rasprava sa voljenom osobom.

 

BIK (21. 4 - 21. 5)

Sunce, koje upravlja vašim privatnim životom, donosi uspeh i novac Bikovima koji se bave privatnim biznisom, građevinskim poslovima, proizvodnjom organske hrane. Izbegavajte rasprave sa nadređenima. Osetljive glasne žice.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Naglašen znak Raka u kome je i vaš vladalac Merkur, čini vas spremnim da uložite maksimalne napore u neku samostalnu delatnost ili honorarni posao. Romantičan susret sa osobom koju poznajete preko posla. Bračni partner je ljubomoran.

 

RAK (22. 6 - 22. 7)

Pozicija vašeg vladaoca Meseca donosi vam susret sa šarmantnom osobom na putovanju ili druženju sa rodbinom. Uvećanje prihoda preko prijatelja. Dugogodišnji ili bračni partner želi da vam nametne svoje mišljenje. Hormonski status.

 

LAV (23. 7 - 22. 8)

Sekstil između vašeg vladaoca Sunca i Meseca, simbola uspeha i trgovine, donosi vam uspeh i mogućnost za lepu zaradu. Uzdržite se od rasprava sa ljubavnim partnerom i članovima porodice. Promenljivo raspoloženje.

 

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, planeta biznisa, u trigonu sa retrogradnim Saturnom, donosi vam ponudu za honorarni posao. Pozicija Plutona, simbola novca, upozorava na oprez sa finansijama. Pazite se za volanom.

 

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec, koji upravlja vašom karijerom, u astrološkoj kući novca, donosi uvećanje prihoda septembarskim Vagama. Pozicija retrogradnog Plutona koji vlada partnerskim odnosima, na dnevni red ponovo stavlja nerešena pitanja u ljubavnom životu.

 

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Kvadrat između vašeg vladaoca, retrogradnog Plutona, u kući privatnosti i Meseca, donosi vam susret sa Bikom ili Rakom. Aspekt sa Suncem, koje upravlja vašom karijerom, upozorava da izbegavate sukobe sa autoritetima.

 

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Za vaš emotivni život važna je pozicija Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, koja vam danas može doneti susret sa starom simpatijom. Aspekt sa Suncem, utiče na poboljšanje finansijske situacije. Odlazak na put sa voljenom osobom.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec u kući ljubavi i kreativnosti obrazuje sekstil sa Suncem u kući partnerstva, donoseći vam romantičan susret sa privlačnom osobom na nekoj proslavi. Moraćete da uložite više napora kako biste završili sve poslovne obaveze.

 

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Kvadrat između Meseca i retrogradnog Plutona u vašem znaku, upozorava januarske Vodolije na oprez, ako se bave porodičnim ili drugim vidom privatnog biznisa. Pozicija Sunca donosi vam novac preko ugostiteljstva, turizma. Bol u leđima.

 

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Trigon između retrogradnog Saturna u vašem znaku i Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, donosi vam susret s nekim ko bi ponovo želeo da bude deo vašeg života. Pozicija Meseca pogoduje planiranju zajedničkog života sa dugogodišnjim partnerom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor