DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 29. JUN: Ovan ambiciozan, Lav da se pazi rasprava i ljubomornih scena, Jarac da čuva dokumenta

Astrolog Marina Jungić Milošević

28. 06. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam Saturn, koji kreće retrogradnim hodom sa 18. stepena Riba, donosi za subotu 29. jun, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 29. ЈУН: Ован амбициозан, Лав да се пази расправа и љубоморних сцена, Јарац да чува документа

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Pozicije Sunca i vašeg vladaoca Plutona podstiču vašu ambiciju, kada je reč o projektima sa strancima. Međutim, retrogradni hod Saturna, vladaoca vaše karijere, koji počinje danas, može da uspori realizaciju nekih dogovora. Glavobolja.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Vladalac devete astrološke kuće, Saturn, danas kreće u višemesečni retrogradni hod, donoseći vam više mogućnosti za putovanja i obnovu saradnje sa strancima. Na većem skupu ili preko prijatelja možete da upoznate stariju osobu. Reumatske tegobe.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Retrogradni hod Saturna preko vaše kuće karijere, u kome će ostati nekoliko meseci, donosi vam poslovne ponude iz prekookeanskih zemalja. Imate podršku jedne Vodolije. Briga za starijeg člana porodice. Čuvajte se za volanom.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Saturn, vladalac partnerskih odnosa, danas kreće retrogradnim hodom, donoseći ponovo na dnevni red nerešene probleme sa emotivnim partnerom. Susret sa nekim ko vam je nekada bio vrlo drag. Opasnost u saobraćaju. Problemi sa cirkulacijom.

 

LAV (23. 7 - 22. 8)

Puna 12. kuća u kojoj se nalazi i vaš vladalac Sunce, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu. Moguće rasprave i ljubomorne scene sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, čak i raskid. Dodatni oprez u saobraćaju. Osetljivi zglobovi.

 

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Saturn, planeta prošlosti, koji upravlja vašim ljubavnim životom, danas kreće u višemesečni retrogradni hod, donoseći u vaš život stare simpatije. Slobodne Device imaju priliku da uđu u ozbiljnu ljubavnu vezu. Podložnost povredama.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Pozicija vladalaca vašeg ljubavnog života, Marsa i Urana nad Algolom, upozorava na mogućnost raskida ili iznenadnog razdvajanje od voljene osobe. Slobodne Vage, očekuje upoznavanje s nekim preko interneta. Problem sa oticanjem nogu.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Naglašena deveta kuća, slobodnim Škorpijama donosi zanimljive susrete na putovanjima u inostranstvu. Konjunkcija vašeg vladaoca Marsa i Urana nad Algolom, rođenima u prvoj i trećoj dekadi donosi raskid ili razdvajanje od dugogodišnjeg partnera. Podložnost povredama. Opasnost u saobraćaju.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Konjunkcija Marsa i Urana u kući posla i zdravlja upozorava da izbegavate rizične finansijske poteze i rasprave sa saradnicima. Tajna romansa sa osobom koja živi u drugom gradu može izaći na svetlo dana. Podložnost povredama.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Vaš vladalac Saturn, planeta kašnjenja i stagnacije, danas kreće retrogradnim hodom sa 18. stepena Riba, donoseći vam probleme sa dokumentacijom, rođacima, decom. Promena planova, ako se bavite privatnim biznisom ili uslužnom delatnošću.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Zbog naglašenog znaka Raka možete se naći u situaciju da posumnjate u iskrenost dugogodišnjeg partnera. Budite tolerantniji prema kolegama. Problemi sa dokumentacijom, finansijama, ugovorima, dogovorima. Čuvajte se za volanom.

 

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Saturn, vladalac vaših planova i ciljeva, kreće retrogradnim hodom sa 18. stepena vašeg znaka, donoseći vam odlaganje poslova. Naglašena kuća ljubavi, slobodnima donosi sudbinski susret na nekom koncertu, sportskoj tribini. Višak vode u organizmu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NE ZNAM NI GDE DA GA SAHRANIMO Otac vehabije koji je upucao žandarma - Vaspitavali smo ga i trudili se, vrbovali su mi dete i oteli ga