DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 25. JUN: Ribe da slušaju intuiciju, Vagu očekuje zahlađenje odnosa sa partnerom, Lav da se čuva raskida

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

24. 06. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za utorak 25. jun, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 25. ЈУН: Рибе да слушају интуицију, Вагу очекује захлађење односа са партнером, Лав да се чува раскида

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mada osećate priliv energije i entuzijazma, mnogo toga i dalje usporava realizaciju vaših poslova i planova. Ljubavni partner je prezahtevan i sklon preuveličavanju problema. Izbegavajte rasprave sa ženama, naročito na poslu.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Pozicija Meseca u kući karijere upozorava na oprez prilikom poslovnih dogovora, a naglašena pozicija vašeg vladaoca Venere u Raku, opominje da izbegavate nepotrebne troškove. Rasprave sa voljenom osobom mogu da kulminiraju u večernjim satima.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Ne odgovara vam aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Merkura, simbola biznisa, naročito ako se bavite trgovinom, transportom, turizmom, ali i intelektualnim delatnostima. Susret sa umetnikom ili sportistom u večernjim satima.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec prelazi preko osme kuće i pravi izazovan aspekt sa sa Venerom, što nepovoljno utiče na vašu finansijsku situaciju. Pozicija Jupitera u 12. kući, donosi vam dogovor u tajnosti sa Ribama, ako se bavite uslužnim delatnostima.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Konjunkcija Venere i vašeg vladaoca Sunca, čini vas popularnim i omiljenim u društvu suprotnog pola. Niste zadovoljni realizacijom nekih projekata, koji bi trebalo da su odavno završeni. U ljubavi, rasprave, raskid, pa čak i skandal.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Tranzit Meseca preko šeste kuće, donosi vam dogovore o poslovnim aranžmanima preko rođačkih i prijateljskih veza. Izbegavajte rasprave sa bračnim partnerom i mlađim članovima porodice. Pokušavate da utičete na Bika da promeni neku odluku.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Asteroid Viktorija u vašem znaku obrazuje trigone sa Jupiterom i Plutonom, donoseći vam podršku i novac preko Blizanaca i Vodolije. Pozicija vašeg vladaoca Venere i Saturna, utiče na zahlađenje odnosa sa partnerom. Izbegavajte alkohol.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Meseca u napetom aspektu sa vašim vladaocem Marsom i Uranom, donosi vam vanredne troškove i konflikte sa saradnicima. Pozicija Venere, koja upravlja vašim partnerskim odnosima, nagoveštava erotsko hlađenje prema voljenoj osobi.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec u kući biznisa pravi trigon sa vašim vladaocem Jupiterom, donoseći vam uvećanje prihoda preko kontakata sa strancima i kraćih putovanja. Pozicija Venere slobodnim Strelcima donosi poznanstvo sa starijom osobom.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec u kući ljubavi ali i posla, donosi vam uvećanje prihoda preko zajedničkog aranžmana sa ljubavnim ili poslovnim partnerom. Aspekti sa Saturnom i Uranom, vladaocima vašeg znaka, nepovoljno utiču na komunikaciju sa saradnicima.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u vašem znaku čini vas nervoznijim i nestrpljivijim, a aspekti vaših vladalaca Urana i Saturna, nepovoljno utiču na realizaciju poslovnih dogovora i planova. Susret sa osobom koja živi u inostranstvu ili stiže sa dužeg puta. Nesanica.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Pozicije vašeg suvladaoca Jupitera i Meseca u 12. kući, pojačavaju vašu intuiciju. Kvadrati sa Marsom i Uranom nepovoljno utiču na realizaciju poslovnih dogovora sa strancima. Ljubavni partner očekuje više razumevanja od vas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZGAZIO GA JE! Šešelj najavio veliku političku promenu