OVO SE DEŠAVA JEDNOM GODIŠNJE Astro savet za subotu 22. jun: Novac zemljanim i vodenim znacima

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

22. 06. 2024. u 07:00

PUN Mesec, simbol emocija, raspoloženja, podsvesti, mašte, majke, doma, porodice, domovine, naroda, jednom godišnje, nađe se u poslovičnom, uzdržanom Jarcu (u kome je uticaj Meseca oslabljen), ali ne pravi svake godine iste aspekte sa tranzitnim planetama.

ОВО СЕ ДЕШАВА ЈЕДНОМ ГОДИШЊЕ Астро савет за суботу 22. јун: Новац земљаним и воденим знацима

Image by Mabel Amber from Pixabay

Zato je pun Mesec u desetom zodijačkom znaku uglavnom povoljan za završavanje poslova i dogovora, ali ne bi trebalo počinjati ništa novo.

Ove godine, pun Mesec, na prvom stepenu Jarca, obrazuje harmoničan aspekt (trigon) sa asteroidom Gold i Marsom u Biku, kao i tri izazovna (neharmonična) aspekta, sa Venerom (opozicija), Jupiterom (inkonjunkcija) i Neptunom (kvadrat).

Trigon sa asteroidom Gold i Marsom na osmom stepenu Bika (stepen analogan znaku Škorpije koji simbolizuje novac) donosi novac i sjajne šanse na poslovnom planu zemljanim i vodenim znacima, rođenim u prvoj dekadi, pre svega, aprilskim Bikovima, avgustovskim Devicama, decembarskim Jarčevima, junskim Rakovima, oktobarskim Škorpijama i februarskim Ribama.

Izazovni aspekti sa Venerom, planetom novca i Jupiterom, simbolom ekspanzije, upozoravaju da bi trebalo izbegavati nepotrebne troškove. Kvadrat sa Neptunom, upozorava na opasnost od samozavaravanja ili ulaska u komplikovane ljubavne odnose, kao i na veću podložnost alkoholu i psihoaktivnim supstancama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZA SRBIJU NA EURO 2024 IGRAO DVOJNIK NAŠEG ASA?! Italijanska Gazeta delo sport uzdrmala tabor orlova!