IMATE ŠANSU DA ZARADITE NOVAC Astro savet za petak, 21. jun: Mesec u Strelcu i Pluton u Vodoliji podstiču na akciju

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

21. 06. 2024. u 07:00

JEDAN, ali vredan, aspekt Meseca u Strelcu, sa retrogradnim Plutonom u Vodoliji, u večernjim satima, može da podstakne na akciju vatrene (Ovan, Lav, Strelac) i vazdušne znake (Blizanci, Vaga, Vodolija) i da im uveća prihode.

ИМАТЕ ШАНСУ ДА ЗАРАДИТЕ НОВАЦ Астро савет за петак, 21. јун: Месец у Стрелцу и Плутон у Водолији подстичу на акцију

Foto: Profimedia

Ta aktivnost može da se odnosi na završetak nekog posla ili poslovnog dogovora, jer Mesec raste i već 22. juna, odmah posle ponoći, nastupa faza punog Meseca na prvom stepenu Jarca.

Tokom dana, Mesec se približava poslednjim stepenima devetog zodijačkog znaka (putovanja, kontakti sa strancima, obrazovanje, pravosuđe), pa će uveče formirati polusekstil (ugao od 30 stepeni) sa retrogradnim Plutonom (novac, moć, psihologija, podsvest), u Vodoliji, znaku budućnosti, novih tehnologija, elektrotehnike, nauke, avijacije...

Konstruktivan, možda i neočekivani razgovor s nekim u kasnim večernjim satima, može vam doneti sjajne ideje i zamisli, kao i dogovor o poslovnom projektu koji će se razlikovati od svih dosadašnjih.

Ostali aspekti Meseca, sa Saturnom i Uranom (vladaocima Jarčeva i Vodolija) više otežavaju nego što podstiču na akciju, ali zato noć donosi nove vizije u vidu polusekstila između Meseca i Plutona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DRŽALA JE NJEGOVU GLAVU U KRILU DOK JE UMIRAO: Lični život DŽeki Kenedi je bio obeležen tragedijama