DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 21. JUN: Vagu očekuje emotivni stres, Jarcu stiže novac, Ribama se odugovlači realizacija planova

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

20. 06. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za petak 21. jun, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 21. ЈУН: Вагу очекује емотивни стрес, Јарцу стиже новац, Рибама се одуговлачи реализација планова

Foto Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Aspekt koji Mesec kasno uveče obrazuje sa vašim vladaocem Plutonom, donosi vam dogovor o dobro plaćenom poslu sa strancima ili prijateljima. Kvadrat sa Saturnom, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove, ali i rasprave sa ženama.

 

BIK (21. 4 - 21. 5)

Pozicije Meseca u kući novca, donosi vam zaradu ali i vanredne troškove koji se odnose na poslove koji podrazmevaju kontakte sa strancima i česta putovanja. Ljubavni partner želi da vam nametne svoje mišljenje, ali teško da će u tome uspeti.

 

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u Strelcu kasno uveče obrazuje sekstil sa Plutonom, donoseći vam poslovne ponude ili novac od osoba koje žive u inostranstvu. Aspekt sa Marsom u 12. kući upozorava da obratite pažnju na ponašanje ljubavnog partnera, koji nešto krije od vas.

 

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec prelazi preko šeste kuće, obrazujući izazovan aspekt sa Saturnom, koji upravlja vašim odnosom sa partnerom, zbog čega je moguće zahlađenje odnosa sa voljenom osobom. Pazite da u večernjim satima ne postanete žrtva prevare.

 

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec u kući kreativnosti nasuprot vašem vladaocu Suncu, podstiče vaš entuzijazam kada je reč o projektu sa osobama koje žive u inostranstvu. Danas ste pod većim uticajem emocija, nego razuma, pazite da ne protumačite pogrešno nečije reči.

 

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Sa Mesecom u Strelcu i Plutonom u kući posla, novac vam pristiže preko privatnog ili paralelnog posla. Neko će pokušati da odloži poslovnbi dogovor s vama. Klonite se rasprava sa ljubavnim partnerom i mlađim članovima porodice. Nesanica.

 

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Aspekt Meseca sa Plutonom, planetom novca i harizme, koji upravlja poslovnim ali i ljubavnim životom, uveče, najavljuje uvećanje prihoda, preko angažmana u medijima, marketinga, IT sektora. Raskid ili partnerov iznenadni odlazak na put.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Prelazak Meseca preko Strelca pod uplivom vašeg vladaoca Plutona, simbola moći, donosi vam uvećanje prihoda preko zajedničkog projekta sa ljubavnim ili poslovnim partnerom. Slobodne Škorpije očekuje susret sa starom simpatijom.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Tranzit Meseca preko vašeg znaka donosi vam mogućnosti za zaradu u okviru zajedničkog posla sa rođacima ili saradnicima iz inostranstva. Naglašen znak Raka nagoveštava strastveni susret sa mlađom osobom koju ste upoznali preko posla.

 

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec, simbol osećanja, u kući ograničenja, pravi kvadrat sa vašim vladaocem Saturnom, planetom odlaganja, što nepovoljno utiče na vaš emotivni život ali i na posao. Ipak, aspekt sa Plutonom u vašem znaku, donosi vam neočekivanu zaradu.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec, pod uticajem vašeg vladaoca Urana, planete neočekivanih situacija zahteva prilagođavanje novim uslovima na poslu. Ukoliko planirate da pokrenete privatni biznis, imate podršku emotivnog partnera, moguće jednog Strelca.

 

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Kavdrat između Meseca u kući karijere i Saturna u vašem znaku, usporava vaše planove i realizaciju zamisli i deja. Novac pristiže preko honorarnih ili paralelnih aranžmana. Ljubavni partner očekuje da mu poklonite više pažnje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DRUGAČIJE I NIJE MOGLO: Nikola Jokić napravio incident na okupljanju košarkaša Srbije