DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 19. JUN: Škorpiju očekuje strastven susret, Jarcu se u vezu upliće "neko treći", Vodoliji dobar dan za finansije

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

18. 06. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u Strelca, šta vas u sredu 19. juna očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 19. ЈУН: Шкорпију очекује страствен сусрет, Јарцу се у везу уплиће неко трећи, Водолији добар дан за финансије

Foto: Profimedia

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Aspekti Meseca u Strelcu sa vašim vladaocem Marsom i asteroidom Gold u kući posla, donose vam uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima. Izbegavajte rasprave sa ženama, kao i rizične finansijske poteze. Pazite na ishranu.

 

BIK (21. 4 - 21. 5)

Dogovor o dobro plaćenom poslu postignut u prepodnevnim satima može lako da dobije drugi tok popodne. Slobodne Bikove uveče očekuje susret s nekim ko često putuje, zbog posla. Poslušajte savet Riba. Izbegavajte gazirane napitke.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Napet aspekt između vašeg vladaoca Merkura i Meseca, upozorava da pripazite na finansije i dokumentaciju, naročito ako radite u turizmu, ugostiteljstvu, marketingu. Teško ćete odoleti šarmu osobe koju ste upoznali na kraćem putu.

 

RAK (22. 6 - 22. 7)

Ulazak vašeg vladaoca Meseca u Strelca, predveče, može da ubrza dogovor o novom poslu sa strancima, ali ipak još jednom proverite sve detalje. Stara simpatija koju dugo niste videli, želi ponovo da uđe u vaš život. Nervoza.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec u kući kreativnosti pod uticajem Saturna usporava ili menja vaše planove, ali vam zato otvara nove mogućnosti saradnje sa strancima. Bićete uspešni, ako se bavite advokaturom, modom, dizajnom, marketingom. Jedan Ovan misli na vas.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Aspekti između Meseca i vašeg vladaoca Merkura, simbola biznisa i logike, nepovoljno utiču na dogovor o novom projektu. Osoba na koju nikad ne biste posumnjali, želi da uspori vaše planove. Partnerovo ponašanje budi vašu sumnju.

 

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Moraćete da se prilagodite novim okolnostima na poslu, ali i da promenite neke navike u vezi sa zdravljem. Slobodne Vage dovijaju poziv od Strelca za zajednički put. Dugogodišnji partner žrli da vam nametne svoju volju. Više se odmarajte.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Sa Mesecom u kući novca pod uticajem vašeg vladaoca Plutona, rastu šanse za uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima ili odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvo. Strastveni susret sa Rakom u večernjim satima. Izbegavajte alkohol.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec ulazi u vaš znak i pravi izazovan aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, donoseći vam nove ponude, naročito ako se bavite advokaturom, modom, dizajnom ili ste preko posla na drugi način prisutni u javnosti. Voljena osoba je ljubomorna.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Aspekt između Meseca i Plutona, planete novca i moći, u kući posla, donosi vam novac preko paralelnih ili tajnih poslova. Sa naglašenom sedmom kućom, naglasak je na partnerskim odnosima, koji mogu biti narušeni zbog uplitanja treće osobe.

 

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec pod uticajem Plutona iz vašeg znaka, povoljno utiče na vašu finansijsku situaciju. U većem društvu ili preko prijatelja možete da upoznate osobu čijem ćete šarmu teško moći da odolite.Zauzete Vodolije očekuju manje trzavice sa partnerom.

 

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Zbog pozicije Meseca i vašeg vladaoca Neptuna, simbola romantike, može da vas obuzme pravi ljubavni zanos zbog nekoga koga ćete upoznati preko poslovnih kontakata. Obnova saradnje sa partnerima koji žive u nekoj prekookeanskoj zemlji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

USKORO POČINJE STROGI POST: Posvećen je Svetim apostolima Petru i Pavlu, evo šta ne bi trebalo da jedemo