IZMEĐU EMOCIJA I FLERTA Astro savet za utorak, 4. jun: Asteroid Amor je u Biku, ovo će posebno da osete 4 znaka horoskopa

Astrolog Marina Jungić Milošević

04. 06. 2024. u 07:00

ASTEROID Amor danas se nalazi na 16. stepenu Bika, između Meseca i Urana, simbola oprečnog dejstva - zbog čega će, s jedne strane, biti naglašena potreba za dubokim emocijama i uživanjem u životnim zadovoljstvima, a s druge strane želja za flertom, promenom i nekom vrstom preokreta u ljubavi.

ИЗМЕЂУ ЕМОЦИЈА И ФЛЕРТА Астро савет за уторак, 4. јун: Астероид Амор је у Бику, ово ће посебно да осете 4 знака хороскопа

Foto: Free Images Pixabay

To će imati uticaja na sve znakove, a posebno na fiksne - Bikove, Škorpije, Lavove i Vodolije.

Zato će danas seksepil Bikova doći do punog izražaja, jer im Amor u kući ličnosti i fizičkog izgleda donosi popularnost i omiljenost, naročito u društvu suprotnog pola.

Pošto Amor boravi u Biku, to će povoljno uticati na zemljane i vodene znake, dok će vatreni i vazdušni na neki način ostati uskraćeni za ljubavna uzbuđenja. Vodolije će biti okupirane drugim dešavanjima, pa neće ni razmišljati o ljubavi, Lavovi mogu imati problema u komunikaciji sa voljenom osobom, dok će Škorpije (oba pola) imati želju da privlačnog partnera predstave širem krugu poznanika i prijatelja.

Ovnove može da pogodi Amorova strela, koju im šalje zauzeta ili osoba koja radi u instituciji zatvorenog tipa (bolnica, institut, ordinacija psihoterapeuta, laboratorija i sl.)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MA, NE MOŽETE MI NIŠTA! Novak Đoković isprozivao bahate Engleze kao nikada u životu!