DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 26. APRIL: Ovan dobija romantičnu poruku, Raku dobar dan za posao, Vaga da se pazi u saobraćaju

Astrolog Marina Jungić Milošević

25. 04. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam ulazak Meseca u znak Strelca donosi za petak 26. april, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima…

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 26. АПРИЛ: Ован добија романтичну поруку, Раку добар дан за посао, Вага да се пази у саобраћају

Foto: Shutterstock

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec u Strelcu još više podstiče vaš entuzijazam i optimizam. Uvećanje prihoda preko kontakata sa strancima, putovanja, obrazovanja, izdavaštva, rođaka emotivnog partnera. Moguć odlazak na kraći put. Romantična poruka od Blizanca.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec u osmom astrološkom polju pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Venerom, donoseći vam novac, preko turizma, marketinga, transporta. Strastveni susret sa šarmantnom osobom. Pod uticajem Jupitera, preterujete u trošenju novca.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u u trigonu sa vašim vladaocem Merkurom, donosi vam dogovore u vezi sa poslovnim ponudama koje stižu iz inostranstva. Klonite se nepotrebnih troškova. Osoba koju poznajete preko prijatelja, želi da se vidi s vama.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec pravi trigon sa Neptunom, pa vas može očarati neko ko često putuje zbog posla. Uvećanje prihoda preko posla sa strancima ili obrazovanja. Pozicija Saturna, vladaoca partnerskih odnosa, donosi manji pad raspoloženja.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec u astrološkom polju kreativnosti u sekstilu sa Merkurom, povoljno utiče na ishod dogovora sa strancima. Pruža vam se mogućnost usavršavanja ili putovanja u inostranstvo, preko osobe koju poznajete preko posla. Strelac misli na vas.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur u trigonu sa Mesecom u Strelcu, donosi vam uspeh i novac preko privatne ili porodične delatnosti. Manje rasprave sa članovima porodice i emotivnim partnerom. Romantični Bik šalje vam poziv za izlazak.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Aspekt Meseca sa Merkurom, donosi vam uspeh i novac ako radite u medijima ili nekoj drugoj delatnosti preko koje ste prisutni u javnosti. Susret sa šarmantnom osobom na kraćem putu u inostranstvu. Budite oprezniji u saobraćaju.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Prelazak Meseca preko Strelca donosi vam novac preko paralelnog angažmana, ali i vanredne troškove. Dogovor sa Rakom obećava uspeh umetnicima, sportistma i Škorpijama čije zanimanje ima veze sa obrazovanjem. Smanjite unos šećera.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec u vašem znaku obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, čineći vas sklonim pravljenju ambicioznih planova, naročito sa strancima. Pozicija Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, povoljno utiče na odnos sa voljenom osobom.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec koji upravlja vašim partnerskim odnosima, pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Saturnom, što nepovoljno utiče na komunikaciju sa ljubavni, ali i poslovnim partnerom. Dopada vam se osoba koja često putuje, zbog posla. Bik misli na vas.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Pozicija Meseca koji pravi sjajan aspekt sa Mesecom u astrološkoj kući planova, povoljno utiče na vaše finansije. Osoba sa kojom ste nekada sarađivali ima predlog za vas, ali dobro razmislite da li da ga prihvatite.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Merkur, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, obrazuje trigon sa Mesecom u polju karijere, donoseći vam uspeh i zaradu preko kreativnih delatnosti, ali i preko saradnje sa strancima, putovanja, obrazovanja. Neko ko dolazi sa puta želi da vas vidi.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)