NA SAJMU OBRAZOVANJA PREDSTAVILE SE SREDNJE ŠKOLE: Đaci pokazali zimnicu, med, cvetne aranžmane

Lj.B.

22. 10. 2024. u 15:07

U okviru „Sajma obrazovanja i nastavnih sredstava“ na štandu Ministarstva prosvete pod sloganom „Pobedi znanjem“ učenici i nastavnici srednjih škola predstavili su školske aktivnosti i primere dobre prakse.

НА САЈМУ ОБРАЗОВАЊА ПРЕДСТАВИЛЕ СЕ СРЕДЊЕ ШКОЛЕ: Ђаци показали зимницу, мед, цветне аранжмане

ministarstvo prosvete

Škola za osnovno i srednje obrazovanje učenika „Milan Petrović“ iz Novog Sada predstavila je Projekat „Milan i Janez za inkluziju“, kao i projekat „Sportisam“ koji se odnosi na integraciju dece sa autizmom u sport.

Predstavila se i Karlovačka gimnazija iz Sremskih Karlovaca, dok je posetiocima Sajma svoje muzičke talente predstavio gudački kvartet Škole za muzičke talente iz Ćuprije.

Srednja poljoprivredna škola sa domom učenika iz Šabca predstavila je postignuća učenika u oblasti poljoprivrede, proizvodnje i prerade hrane i izložila proizvode koje proizvode tokom nastavnog procesa. Između, ostalog posetioci su mogli da vide cvetne aranžmane, poljoprivredne proizvode, zimnicu, med i druge proizvode.

Posetioci Sajma obrazovanja mogli su i da se upoznaju sa obrazovnim profilima Železničko tehničke škole iz Beograda.

Tokom popodneva učenici Škole za dizajn iz Beograda prirediće izložbu svojih radova. Takođe, učenici Farmaceutsko-fizioterapeutske škole iz Beograda demonstriraće stečena znanja i veštine.

Sajam obrazovanja i nastavnih sredstava traje do 27. oktobra 2024. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

U KORAK SA SVETSKIM TRENDOVIMA UZ VELIKU PODRŠKU LOKALNOJ EKONOMIJI: Chips Way kompletirao najveći investicioni ciklus u svojoj istoriji