NA VEČERI KOD POZNATIH: Nova sezona kulinarskog šou-programa, od 22. februara, na RTS 1

Јл. Б.

12. 02. 2021. u 14:46

POZNATE ličnosti će i u novoj sezoni kulinarskog šou-programa "Na večeri kod..." otvarati vrata svojih domova.

НА ВЕЧЕРИ КОД ПОЗНАТИХ: Нова сезона кулинарског шоу-програма, од 22. фебруара, на РТС 1

Foto RTS

Od 22. februara, ponedeljkom, u 22.00, na RTS 1, gledaćemo kako specijalnim gostima priređuju nezaboravne večernje zabave. Pred goste i gledaoce postavljaće sofru zastrtu radošću kuvanja, druženja i darivanja, i na nju iznositi đakonije Istoka i Zapada. Na meniju će biti očaravajući mirisi i ukusi srpske, francuske, italijanske, turske, indijske, kineske i mnogih drugih kuhinja. Tokom 12 epizoda, šestočlani timovi "So" i "Biber", boriće se za nagradu od milion dinara, koju će donirati Prihvatilištu za decu Beograda. Kuvarske veštine će nam pokazati Sanja Vučić, Ivan Mihailović, Ivana Peters, Zorana Pavić, Milan Gromilić, Igor Lazić Nigor, Boris Pingović, Aleksandra Bursać, Veljko Kuzmančević, Ana Stanić, Tijana Dapčević i Bojan Vasković.

- Možda je bolje da se držim glume nego kuvanja. Nemam veliki repertoar jela, ali ono što znam da kuvam, spremao sam od srca u emisiji. Nije bilo toliko loše jer su moji gosti bili zadovoljni - kaže za "TV Novosti" Ivan Mihailović. - Pošto ne možemo mnogo da putujemo u ovim bizarnim vremenima, plan mi je bio da putujemo preko kuhinje. Zato smo prvo bili na Bliskom istoku, zatim u Italiji, pa smo se vratili u Srbiju. Kao u prvoj sezoni, u kuću domaćina dolazili su gosti, ali ovog puta smo se svi testirali na koronu. Morali smo da budemo negativni da bismo mogli na večeri biti pozitivni. Mnoge učesnike emisije tek sam sada bolje upoznao. Sa kolegom Milanom Gromilićem sam već radio, ali ranije se nisam družio sa Anom Stanić, Ivanom Peters, Bojanom Vaskovićem iz "Leksington benda", ili koleginicom Aleksandrom Bursać, i baš je bilo zabavno. Kada se sve završilo, bio sam veoma umoran, ali i srećan jer su ljudi uživali. Odlično je što kroz zabavu i lep televizijski format novac može da se uputi tamo gde je potreban.

Upravo je humanitarni karakter emisije motivisao Borisa Pingovića da se pojavi u medijima van okvira glumačke profesije.

- Svi učesnici emisije stekli su zanimljivo i lepo iskustvo. Imali smo prilike da se mnogo bolje upoznamo, a cilj i jeste bio da se okupe različite individue motivisane istom željom - da pomognemo dečici iz Prihvatilišta. Zaista volim da kuvam i često to činim, pa sam sebi postavio ozbiljan zahtev. Rešio sam da napravim zanimljive kombinacije, vodeći računa da jela budu ukusna i jednostavna za pravljenje. Priznajem da sam imao malu tremu kako će sve da ispadne. Svojski smo se trudili da budemo dobri domaćini. Mislim da je i meni to pošlo za rukom i keceljom - ističe za naš list Pingović.

- Prvo sam mislila da se ljudi iz produkcijske kuće Fruit Works šale, ali rekli su mi da će ovo taman biti prilika da nešto naučim, i zaista jesam. U kuhinji su mi pomagali dobri prijatelji Nemanja i Marina, i uživala sam dok smo isprobavali razne inovativne recepte. Bilo mi je zadovoljstvo da se družim sa ljudima koji su zabavni, duhoviti, opušteni, pozitivni, i verujem da će i gledaoci da uživaju. Iako sam spremila predjelo, za svaki slučaj sam iznela i domaću pršutu i rakiju iz Crne Gore. Možda nisam bila vrhunska kuvarica, ali verujem da su moji gosti uživali u večeri. Nije reč samo o jelu, već i o dobrodošlici, serviranju obroka, prijatnoj atmosferi uz pesmu i šalu. Ova emisija nudi zdrav humor, koji nam trenutno nedostaje, objedinjen oko humane ideje. Veoma sam srećna što ćemo obradovati decu u Prihvatilištu - zaključuje Zorana Pavić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EVO KAKO DO KARATA ZA VEČITI DERBI: Crvena zvezda poslala obeveštenje pred meč sa Partizanom