FESTIVAL DECE I OMLADINE: Predstavom "Veštica na sudu" počela pozorišna fešta u Jagodini

V.V.S.

22. 10. 2024. u 15:35

U KULTURNOM centru Jagodine otvoren je XIV Međunarodni festival dece i omladine sa predstavom "Veštica na sudu", u režiji glumca Nikole Ugrinovića i produkciji Pozorišta "Bata Bulić" iz Petrovca na Mlavi.

ФЕСТИВАЛ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ: Представом Вештица на суду почела позоришна фешта у Јагодини

foto Promo

Do 26.oktobra pred publikom će se naći pet ostvarenja, po izboru selektora Aleksandra Stevanovića, dramskog umetnika iz Niša. Tokom prethodnih godina izvedeno je 130 predstava, sa oko tri hiljade mladih pozorišnih stvaralaca iz Srbije i inostranstva. Na ovogodišnje festivalsko izdanje iz inostranstva dolaze umetnici iz Sofije (Bugarska) koji će u okviru Teatra Via Verde odigrati "Savršen dan za bananaribu" u petak, 25.oktobra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

BESPLATNA APLIKACIJA ZNAM MAJSTORA JE TU! Revolucionarno rešenje za sve vrste popravki