TAJNE ZANATA – nova knjiga Miroslava Miškovića u prodaji od 14. oktobra

Novosti online

04. 10. 2024. u 10:59

OSNIVAČ i vlasnik Delta Holdinga Miroslav Mišković objavio je svoju drugu knjigu TAJNE ZANATA.

ТАЈНЕ ЗАНАТА – нова књига Мирослава Мишковића у продаји од 14. октобра

Foto: Jakov Simović

Od ponedeljka, 14. oktobra, u knjižarama Delfi, na sajtovima Delfi i Laguna i u drugim većim knjižarama. Eksluzivno potpisani primerci autora knjige, moći će da se kupe na online platformi Ananas

TAJNE ZANATA predstavljaju zbirku kratkih priča iz karijere autora koja traje skoro pola veka. Knjiga je zasnovana na primerima iz poslovne prakse, propraćenim dragocenim zaključcima i uvidima čoveka koji je svojim radom obeležio ekonomski život Srbije i regiona u poslednjim decenijama.

U novom rukopisu, Mišković iznosi pred publiku svojevrsni vodič za sve faze biznisa: od pokretanja i investiranja, preko razvoja kompanija i ljudi, do izlaska iz biznisa, odnosno prodaje. Želja autora je da zainteresovani čitalac najlakšim putem nauči sve ono što je on naučio na teži način – na sopstvenim iskustvima i greškama.

Foto: Jakov Simović

 

- Znanje smatram najbitnijim kvalitetom pojedinca i društva, a prenošenje znanja jednim od najvažnijih zadataka svakog čoveka i institucije. Najkorisnije što možemo učiniti za svoje okruženje jeste da znanje stičemo i unapređujemo ga, a onda da ga nesebično delimo sa onima koji žele da ga usvoje - objašnjava Mišković svoje motive za objavljivanje druge knjige.

Prethodnu knjigu JA, TAJKUN Miroslav Mišković objavio je kao svoju životnu ispovest. Izdata je 2018. godine i predstavlja jedan od najvećih hitova Lagune, prodat u 37.000 primeraka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

NA TO SAM NAJPONOSNIJI: Andrija Milošević o kultnoj seriji zbog koje ga publika obožava (VIDEO)