DETEKTIVSKA PRIČA PODIŽE ZAVESU: U Ateljeu 212 prva premijera u sezoni "Niko nije zaboravljen i ničega se ne sećamo"

V.V.S.

11. 09. 2024. u 18:33

PRVA premijera u novoj sezoni Ateljea 212: u nedelju, 15.septembra, na Sceni "Mira Trailović" na repertoaru je predstava "Niko nije zaboravljen i ničega se ne sećamo" - prema istoimenom romanu Mirjane Drljević, u dramatizaciji Slobodana Obradovića i režiji Bojane Lazić.

ДЕТЕКТИВСКА ПРИЧА ПОДИЖЕ ЗАВЕСУ: У Атељеу 212 прва премијера у сезони Нико није заборављен и ничега се не сећамо

foto B.Đorđević

Roman "Niko nije zaboravljen i ničega se ne sećamo" u osnovi je detektivski roman koji prati istragu o tri nestale devojke. Inspektorka Lepa Vidić i sama majka, istražuje slučaj nestalih devojaka i upoznaje svet njihovih majki. Taj svet bliskih prijateljica iz detinjstva uronjen je u iskustva i sećanja na ratnu prošlost devedesetih godina prošlog veka. Lepa Vidić u rasplitanju kompleksnog i konkretnog zločina iza sadašnjosti, razotkriva klupko sukoba i zločina iz prošlosti, rasvetljavajući priču o društvu, uopšte.

U predstavi igraju Aleksandra Janković, Borjanka Ljumović, Radmila Tomović, Anastasija Mandić i Snežana Savić. Autorski tim predstave činei kompozitor Vladimir Pejković, kostimograf Biljana Tegeltija Bojanić, scenograf Zorana Petrov, dok je za scenski pokret zadužen Damjan Kecojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LUDE SCENE NA TENISKOM TERENU: Novak Đoković dobio masažu usred meča (FOTO)