AKCIJA "NOVOSTI" - BIRAMO NAJBOLJI GLUMAČKI PAR: Marija Vicković i Nenad Stojmenović kao Natalija i Mikica u seriji "Radio Mileva"

J. BANjANIN

25. 09. 2024. u 12:00

VEĆ tri godine na naše male ekrane "Radio Mileva" unosi sočni duh, što milionska publika nagrađuje verno prateći dogodovštine stanara zgrade u Rankeovoj broj 12. Iz plejade likova, predvođene Milevom, u tumačenju Olge Odanović, osobenošću svog prijateljsko-ljubavnog odnosa izdvojili su se Natalija i Mikica, odnosno Marija Vicković i Nenad Stojmenović.

АКЦИЈА НОВОСТИ - БИРАМО НАЈБОЉИ ГЛУМАЧКИ ПАР: Марија Вицковић и Ненад Стојменовић као Наталија и Микица у серији Радио Милева

Foto Nira Pro

Od prve epizode zavoleli smo kako energičnu i snalažljivu glavu porodice Majstorović - Milevu, tako i njenu odmerenu i racionalnu ćerku Nataliju. Ovu profesorku srpskog jezika i književnosti u Matematičkoj gimnaziji je odmah nakon rođenja ćerke, još pre 15 godina, ostavio muž. Zato Mileva smatra da Nataliji suđeno da bude sa Mikicom, sinom svoje najbolje prijateljice i komšinice Cvete.

Još na početku emitovanja ove serije, Marija Vicković je istakla da je "Mileva" pred kamerama spojila nju, Olgu Odanović i Nenada Stojmenovića. U razgovoru za "TV novosti" otkrila nam je i kako joj je bilo u kadru sa vrsnom komičarkom, a kako sa fakultetskim kolegom.

- Posle toliko godina zajedničkog boravka u Narodnom pozorištu, prvi put sam sa Olgom i Nešom zaigrala ispred kamere u "Radio Milevi". Sa Olgom sam prošla mnogo komičnih situacija i zabavljali su me sukob različitih priroda naših likova, majke Mileve i ćerke Natalije, kao i ljubav iz koje sve to i proizilazi. Sa Nešom sam imala više melodramske scene, kao sa najboljim drugarom. Oboje su izvrsni glumci, sa kojima je bilo zadovoljstvo deliti kadar. Kako mi se čini, "Radio Mileva" je tek počela da živi, tako da ćemo se još družiti, što me veoma raduje.

Foto Nira pro

Dve godine kasnije i Nenad Stojmenović imao je samo reči hvale za "Radio Milevu". Takođe u intervjuu za "TV novosti" je naglasio da se upravo zbog uloge u ovoj komediji posle dužeg vremena vratio na male ekrane.

- Ponudili su mi nešto što se ne odbija, kao što je "Radio Mileva". Ta serija je možda i najveći užitak koji sam do sada doživeo pred kamerama. Divan tim, divno napisan scenario i divni uslovi. Imam fantastičnu ekipu sa kojom radim u toj seriji, a to su Olga, Marija, Dara Džokić, Nikol Kojo... Oni su vrhunski autoriteti, divni su i kao ljudi i kao kolege, užitak mi je zaista. "Radio Mileva" je nešto što bih poželeo svakom, a sebi želim da još potraje.

Za nagradu Zlatna antena za glumački par u seriji, koju u okviru 14. FEDIS festivala peti put zaredom dodeljuju "Novosti", čitaoci mogu glasati do 4. oktobra na našem portalu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?