BRIGA O DRUGIMA KAO LEK: "Uzbuna: Jedinica za nestale osobe", od 1. jula, na Star kanalu

N. D.

30. 06. 2024. u 11:55

PROCEDURALNA krimi-drama "Uzbuna: Jedinica za nestale osobe", koju potpisuju oskarovac i glumac Džejmi Foks i šouraner kultne serije "Crna lista" Džon Ajzendrat, vraća se 1. jula na Star kanal, gde će se, ponedeljkom, od 22.00, premijerno prikazivati 10 novih epizoda.

БРИГА О ДРУГИМА КАО ЛЕК: Узбуна: Јединица за нестале особе, од 1. јула, на Стар каналу

Foto Star

Selidbom u novu kancelariju i dolaskom novog šefa Holisa Brauna (Gil Belouz) počinje novo poglavlje u životima pripadnika Jedinice za nestale osobe. Njihov prvi zadatak biće potraga za autobusom punim dece, nestalim tokom izleta. Tim pokušava da uz pomoć oca jednog deteta, koji je pokušao da spreči otmicu, reši ovaj težak slučaj.

U nastavku drugog ciklusa, detektivi će tragati za poklonikom lika i dela američkog naučnika i političara Bendžamina Frenklina, koji je misteriozno nestao tokom posete gradu, trudnicom kojoj se gubi svaki trag dan pre zakazanog porođaja, popularnom influenserkom nestalom na jednom od svojih putovanja, mladim hokejašem koga niko nije video od borbe sa najvećim rivalom...

Detektiv Džejson Grant (Skot Kan) biće pred velikim izazovima. Dok nastoji da izgradi odnos sa novim partnerom Majkom Šermanom (Rajan Brusard), on će se sukobljavati sa Niki Batistom (Danija Ramirez), kapetankom i bivšom suprugom, koja ne odobrava njegovu dalju istragu u vezi sa bombaškim napadom...

- Ono što mi je privuklo pažnju kod Denija jeste njegov život bez kompasa. To je potpuno nov tip ličnosti koji sam oživeo pred kamerama. U seriji "Havaji 5-0" više sam bio TV verzija nekog lika Mela Gibsona. Akcioni junak koji hoda pravo i ruši svet oko sebe. Ovde sam takođe policajac, ali mi se čini da je Džejsonov unutrašnji život mnogo kompleksniji i razvijeniji - poručuje glavna zvezda serijala glumac Skot Kan.

- Briga o drugima za ljude poput mog junaka može da bude lekovita. Kroz staranje o nekome možeš da radiš na svojim nedostacima i da pronađeš put u trenutku kada ti život deluje kao velika gusta šuma, a svako drvo izgleda isto. Razmišljao sam mnogo o Džejsonu i čini mi se da ne bih voleo da se nađem u koži takvog čoveka. Problem je tu da bi se rešio, ali da bi uspeo u tome prvo moraš da ga budeš svestan. Nadam se da će mu nove epizode doneti to osvešćenje - ističe Kan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVAJ NIMALO NAIVAN PROBLEM IMAJU I ŽENE I MUŠKARCI