"MNOGO PUTA JE ONA JADNICA PRETRČAVALA KOD MENE DA PRENOĆI" Komšije o muškarcu koji je pucao na sina i ženu:Nosio nanogvicu, pretio pištoljem

Novosti online

28. 10. 2024. u 14:25

U NASELjU na Bežanijskoj kosi i dalje sve vrvi od policije, nakon što je u porodičnom domu došlo do stravične pucnjave kada je D. P. pucao u sina N. P. i suprugu S. P.

МНОГО ПУТА ЈЕ ОНА ЈАДНИЦА ПРЕТРЧАВАЛА КОД МЕНЕ ДА ПРЕНОЋИ Комшије о мушкарцу који је пуцао на сина и жену:Носио наногвицу, претио пиштољем

Foto: N. Skenderija

Kako se može videti na licu mesta, policija je opkolila kuću, a uviđaj je još uvek u toku.

- Ne znam šta bi uopšte mogao biti motiv, nadam se da je tragedija izbegnuta i da će i žena i sin preživeti. Ali taj nasilnik je i ranije pravio probleme. Mnogo puta se dešavalo da ona jadnica pretrči kod mene da prenoći od straha od njega. Bežala je da se spase, ali džabe - kaže prva komšinica.

Inače, kako se nezvanično saznaje, D. P. je odranije dobro poznat policiji zbog raznih dela.

Kako komšije kažu, nosio je i nanogvicu i redovno pištoljem umeo da preti komšijama zbog parking-mesta.

Podsetimo, do pucnjave je došlo danas oko podneva na Bežanijskoj kosi, kada je muškarac pucao u pravcu svoje supruge i sina, a potom pokušao da izvrši samoubistvo. U toj nameri sprečila ga je policija, koja ga je odmah privela nakon pucnjave.

Sina je ranio u stomak, a suprugu u noge, s tim da su oboje sa ranama od vatrenog oružja prevezeni kolima Hitne pomoći u KBC Bežanijska kosa.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA NIJE U REDU SA TIM?: Čuveni teniser otkrio kada bi Novak Đoković mogao da završi karijeru