EKSKLUZIVNO - TRENUTAK SUROVE LIKVIDACIJE SKOLETA MLAĐEG: Prilazi mu pogureni "starac" sa štapom, a onda vadi pištolj (FOTO)

Z. Uskoković

17. 10. 2024. u 15:18

ZORAN Uskoković, zvani mali Skole (22), ubijen je 29. januara 2021. godine u večernjim satima u Rakovici, a "Novosti" ekskluzivno objavljuju fotografije neposredno pre likvidacije.

ЕКСКЛУЗИВНО - ТРЕНУТАК СУРОВЕ ЛИКВИДАЦИЈЕ СКОЛЕТА МЛАЂЕГ: Прилази му погурени старац са штапом, а онда вади пиштољ (ФОТО)

Foto: Novosti

Za ovu brutalnu likvidaciju nedavno su uhapšene četiri osobe, Nikola Živanović (45), koji se označava kao vođa ove grupe, Miloš Krstić (38), Aleksa Dimitrov (31) i Vladimir Babić (39). U bekstvu je Aleksandar Nikolić i za njim je raspisana potraga, jer nije pronađen na kućnoj adresi.

Kao što se vidi na fotografijama koje objavljuju "Novosti", osumnjičeni Miloš Krstić se po nalogu Nikole Živanovića, kako ne bi izazvao sumnju, maskirao noseći silikonsku masku starijeg muškog lica.

Foto: Novosti

Kretao se polako, blago pogureno sa štapom u ruci imitirajući kretanje starijeg čoveka, sa namerom da kod Uskokovića stvori uverenje da mu ne preti nikakva opasnost, što je i uspeo.

Foto: Novosti

Prišao mu je i iz neposredne blizine ispalio dva projektila u pravcu Uskokovića nanevši mu smrtne povrede.

Kada je mali Skole pao, ubica se sagnuo i pokupio dve čaure.

Foto: Novosti

Ubica plaćen kokainom?

Prema nezvaničnim saznanjima "Novosti", u zahtevu za sprovođenje istrage protiv osumnjičene petorke navodi se, pored ostalog, da je Krstić navodno plaćen sa tri kilograma kokaina (u to vreme oko 100.000 evra) da ubije malog Skoleta. Takođe, kada je reč o motivu, pominju se neraščišćeni računi između Živanovića i mlađeg Uskokovića.

Ubica pokupio čaure posle zločina

Na snimku, koje su zabeležile nadzorne kamere, vidi se trenutak brutalne likvidacije, ali i naivnost Zorana Uskokovića, koji je zastao da bi "starijem čoveku" sa štapom omogućio da prvi prođe kroz uzani prolaz. Mladi Uskoković parkirao je auto i krenuo kraćim putem ka zgradi gde mu živi majka.

Imao je kapuljaču na glavi, a u rukama telefon. U jednom trenutku je zastao, kada je video da mu u susret ide stariji čovek, koji je desnu ruku držao u džepu, a levom se pridržavao za štap. Mladić je gledao u telefon i nije video momenat kada je "starac" izvukao desnu ruku sa pištoljem i tokom mimoilaženja - zapucao. Kada je mali Skole pao, ubica se sagnuo i pokupio dve čaure.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

STRATEGIJA USPEHA KONORA MEKGREGORA: Irac podigao uzbuđenje na viši nivo uz najpopularnije igre na sreću