OVO JE PREDRAG KOJI JE UGUŠIO NEVENČANU SUPRUGU: Užasnom događaju u Smederevskoj Palanci prethodila svađa

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

20. 09. 2024. u 15:41

KOMŠIJE Predraga I. (67) i Radmile S. (64), čija su tela pronađena jutros u dvorištu ženine porodične kuće, šokirani su zločinom koji se dogodio u inače mirnom selu Selevac kod Smederevske Palanke. Kako pričaju, supružnici su se jutros rano navodno posvađali, nakon čega je on udavio svoju nevenčanu suprugu.

ОВО ЈЕ ПРЕДРАГ КОЈИ ЈЕ УГУШИО НЕВЕНЧАНУ СУПРУГУ: Ужасном догађају у Смедеревској Паланци претходила свађа

Foto: Društvene mreže

Kako pričaju, Predrag je ranije radio kao keramičar u Mladenovcu, odakle je rodom.

- Znao je da ide u nadnicu jer je bio vredan čovek, dok je ubijena Radmila pružala pomoć starijim osobama koje je čuvala po kućama. Žao nam je što je ubio Radmilu, a zatim presudio sebi. Možda su mogli sve lepom rečju da reše, a ako nisu mogli lepo, trebalo je da se raziđu - rekle su komšije.

 

Foto: Društvene mreže

 

 

Komšija zatekao tela u dvorištu kuće

Podsetimo, tela vanbračnih supružnika pronađena su danas u selu nedaleko od Smederevske Palanke. Komšija je primetio Predraga I. (67) obešenog na tremu, a ubrzo potom i telo Radmile S. (64) u dvorištu njene porodične kuće.

Prema informacijama do kojih smo došli, sumnja se da je Predrag I. plastičnim kanapom udavio svoju vanbračnu suprugu, a potom se obesio.

- Naložena je obdukcija koja će utvrditi tačne uzroke smrti. Na mestu događaja nije bilo tragova borbe - kaže izvor za medije upoznat sa slučajem.

Kada su lekari i policija došli na lice mesta, zatekli su i telo žene. Nažalost, lekari su mogli samo da konstatuju smrt supružnika.

Njihova tela odvezena su na obdukciju na Institut za sudsku medicinu gde će se utvrditi kada i kako je nastupila smrt. Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Smederevu.

(Blic, Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREVIŠE JE PASIVAN, TITULA NEĆE DOĆI SAMA: Federer uputio oštre reči Zverevu