DOSTAVLJAČ HRANE POKOSIO PREDŠKOLCE, PA POBEGAO: Dramatične scene u Beogradu, policija na licu mesta

Novosti online

20. 09. 2024. u 13:50

DANAS se na uglu Ulice Vase Čarapića i Dositejeve dogodio incident, kada je dostavljač hrane na pešačkom prelazu udario dvoje dece.

ДОСТАВЉАЧ ХРАНЕ ПОКОСИО ПРЕДШКОЛЦЕ, ПА ПОБЕГАО: Драматичне сцене у Београду, полиција на лицу места

Foto: M. Anđela/Profimedia

Incident se dogodio oko 12 časova, kada su deca iz vrtića, uz pratnju tri vaspitačice krenula na organizovanu turu posete Narodnom muzeju. 

- Krenuli smo sa decom uzrasta šest godina na organizovnu posetu Narodnom muzeju, na raskrsnici je naišao autobus i vozač je zakočio, ali je nakon toga dostavljač hrane električnim biciklom proleteo kroz decu. Tom prilikom on je oborio dvoje dece, jedno ima povredu ruke i noge, drugo je prilikom pada zadobilo povrede na licu - izjavila je menadžerka vrtića za medije Ruža Kuljanski.

- Vozač autobusa izašao je iz vozila i krenuo za dostavljačem koji je nonšalantno nastavio napred, sustigao ga je i udario. Mi smo skllonili decu sa strane da to ne gledaju, a da napomenem da su sa grupom bile tri vaspitačice, jedna na početku, jedna u sredini i jedna na kraju kolone. Mi se sada nalazimo u Tiršovoj gde se obavljaju pregledi dece, jer su mališani zaista istraumirani, a policija stiže za nekoliko minuta kako bi napravila uviđaj dece. Kada smo bili na licu mesta nismo zvali policiju, jer nam je bilo najbitnije da smirimo decu i sklonimo ih sa ulice - kaže Kuljanski. 

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S