MISTERIJA DVOSTRUKOG UBISTVA U VRANJSKOJ BANJI: Zašto su ubijeni Slavoljub i njegova žena Brankica

J. S.

12. 07. 2024. u 14:51

ČETIRI godine je prošlo od surovog ubistva supružnika u naselju Ćosiki u Vranjskoj Banji. Ubijeni su Slavoljub Mladenović (47) i njegova nevenčana supruga Brankica Anđelković (41). Njihova tela je u ranu zoru 20. jula pronašao Brankičin otac, zabrinut jer mu ćerka nije došla na posao.

МИСТЕРИЈА ДВОСТРУКОГ УБИСТВА У ВРАЊСКОЈ БАЊИ: Зашто су убијени Славољуб и његова жена Бранкица

Foto: J.S.

Istraga, čini se, od tog dana nije se pomerila sa početne tačke. Iako se činilo da ubica ne može daleko da ode s obzirom na konfiguraciju terena, do dana današnjeg niko nije osumnjičen za dvostruko ubistvo.

- Predmet je u fazi istražnog postupka protiv N. N. izvršioca zbog krivičnog dela “teško ubistvo”, po naredbi o sprovođenju istrage od 23. 7. 2020. godine. Tokom ovog postupka, obavljen je niz veštačenja, tačnije balistička, DNK veštačenja, veštačenje telefona, fizičko-hemijska veštačenja ... Ali i pored brojnih veštačenja i drugih preduzetih radnji izvršilac nije otkriven, kao ni motiv ovog dvostrukog ubistva, tako da je u toku rad policije na otkrivanju izvršioca po zahtevu ovog tužilaštva od 10. avgusta 2020. godine – kaže glavna tužiteljka Višeg tužilaštva u Vranju Danijela Trajković.

U Vranjskoj Banji su svi uvereni da je Slavoljub poznavao ubicu i da je Brankica ubijena jer je videla zločin i likvidirana je kao nepoželjni svedok.

Pominjani su i zelenaši, navodni dugovi, ali osim što nije otkriven ubica misterija je i sam motiv za ovaj nezapamćeni zločin u malom mestu na jugu Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POTESNO Divna je umrla, a Karleuša ovo NIKAD VIŠE nije uradila: Kada smo je izneli iz kuće...