POČELO SASLUŠANJE OSUMNJIČENOG ZA DANKINO UBISTVO: Dejan Dragijević doveden iz pritvora (FOTO)

S. M. J.

11. 07. 2024. u 10:40

U VIŠE javno tužilaštvo doveden je Dejan Dragijević. Od njegovog saslušanja javnost očekuje konačno razrešenje misterije o Danki Ilić.

ПОЧЕЛО САСЛУШАЊЕ ОСУМЊИЧЕНОГ ЗА ДАНКИНО УБИСТВО: Дејан Драгијевић доведен из притвора (ФОТО)

Foto: S.M.J.

Dejan Dragijević (50), osumnjičen da je ubio dvogodišnju Danku Ilić 26. marta u Banjskom polju kod Bora, doveden je iz pritvorske jedinice Okružnog zatvora u Zaječaru u Više javno tužilaštvo u Zaječaru!

U prisustvu zatvorskih čuvara Dragijević je doveden tik uz vrata zaječarskog tužilaštva. Saslušanje osumnjičenog koji je jedini i priznao zločin, u prisustvu njegovog branioca po službenoj dužnosti, upravo je počelo.

On je nedavno pisanim podneskom preko svog advokata tražio da ga tužilac ponovo sasluša.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

METEOROLOŠKI sajt "Severe Weather Europe" (SWE) nedavno je pisao kako se nešto čudno dešava sa polarnim vrtlogom, a promene koje se na njemu dešavaju uticaće na predstojeću zimu u Srbiji. Po tome, zima bi na Balkanu, pa tako i u Srbiji, trebala da bude slaba. Međutim, sa druge strane, naši meteorolozi imaju različita predviđanja za zimski period, pa tako jedan naš profesor smatra da ćemo ove zime imati puno snega i da će zima biti hladnija nego za poslednjih 10 godina!

22. 08. 2024. u 09:01

Komentari (0)

NISTE REZERVISALI LETOVANJE? Spakujte se i otputujte na najpopularniju destinaciju ovog leta po LAST MINUTE cenama, popusti su neodoljivi!