SASLUŠANI SVEDOCI U SLUČAJU UBISTVA MALE DANKE: Potvrđena bitna stvar za istragu vezana za kobni dan

S. M. J.

05. 07. 2024. u 14:50

U VIŠEM javnom tužilaštvu u Zaječaru završeno je saslušanje tri nova svedoka u slučaju teškog ubistva Danke Ilić (2), 26. marta, u Banjskom polju kod Bora.

САСЛУШАНИ СВЕДОЦИ У СЛУЧАЈУ УБИСТВА МАЛЕ ДАНКЕ: Потврђена битна ствар за истрагу везана за кобни дан

Foto: Privatna arhiva

Komšije koje žive u neposrednoj blizini pojate na kojoj je 26. marta nestala dvogodišnja Danka Ilić iz Bora, bračni par Trajković, Živanka i Rajko svedočili su danas u Višem javnom tužilaštvu o tome šta se događalo na dan nestanka devojčice.

- Dva svedoka su meštani Banjskog polja, koji su naveli da kritičnog dana nisu videli dete Danku Ilić – potvrdili su u VJT Zaječar.

Nakon saslušanja koje je trajalo više od sat vremena, Trajkovići su rekli medijima da su ponovili svoje iskaze date ranije u policiji da devojčicu nisu videli, jer su bili – iza kuće.

- Sve što je rečeno, ja sam rekao i ništa više ne mogu da kažem – dodao je Rajko Trajković.

Svedok Dalibor Jović iz Bora nije želeo da daje izjave rekavši da u cilju istrage o tome ne može da govori.

-Treći svedok je meštanin Bora, koji je kritičnog dana u okviru svojih dnevnih sportskih aktivnosti trčao na Starobanjskom putu. Isti je potvrdio da je kritičnog dana video vozilo JKP „Vodovod“ koje je prošlo pored njega – rekli su nam u VJT Zaječar.

Saslušanjima su prisustvovali devojčicini roditelji Ivana i Miloš Ilić, kao i obojica osumnjičenih Srđan Janković (50) iz Luke i Dejan Dragijević (50) iz Zlota.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MONSTRUOZNO! Opozicionar priželjkuje ubistvo Danila Vučića i opisuje kako bi ga mučio (VIDEO)