„NOVOSTI“ SAZNAJU - POSLE SVAĐE POTEGAO NOŽ? Novosađaninu B.K. (67) određeno zadržavanje zbog sumnje da je pokušao da ubije sina

Lj.P.

02. 07. 2024. u 15:36

NOVOSAĐANINU B.K. (67), određeno je zadržavanje zbog sumnje da je u ponedeljak uveče u dvorštu porodične kuće hladnim oružjem povredio sina A.K. (43). Šesdesetsedmogodišnjak se sumnjiči za pokušaj teškog ubistva člana porodice kog je prethodno zlostavljao, i sutra bi trebalo da bude priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

„НОВОСТИ“ САЗНАЈУ - ПОСЛЕ СВАЂЕ ПОТЕГАО НОЖ? Новосађанину Б.К. (67) одређено задржавање због сумње да је покушао да убије сина

FOTO:Z.G.

Policija mu je u smislu Zakona o sprečavanju nasilja u porodici izrekla obe hitne mere privremeno udaljenje iz stana i zabrana kontaktiranja ostalih članova porodice.

Četrdesettrogodišnjaka je, podsećamo, kako se sumnja, u ponedeljak oko 19 časova u dvorištu porodične kuće na Klisi hladnim oružjem povredio otac, a svemu je, pretpostavlja se prethodila svađa.

Povređeni sin je prevezen u Urgentni centar, a posle ukazane pomoći je otpušten na kućno lečenje.

- U trenutku prijema pacijent je bio svestan, orijentisan komunikativan i hemodinamski stabilan – rekli su u PR službi KCV. - Primljen je sa povredama u vidu ubodne rane u predelu abdomena. Nakon kompletne dijagnostike, hirurške obrade i toalete rane pacijent se stabilnog stanja otpušta na dalje kućno lečenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!