OTPUŠTEN NA KUĆNO LEČENJE: Poznato stanje Novosađanina kog je, kako se sumnja, otac povredio nožem nožem

Lj.P.

02. 07. 2024. u 10:38

ČETRDESETTROGODIŠNjI Novosađanin koji je u ponedeljak uveče povređen oštrim predmetom, posle ukazane lekarske pomoći u Urgentnom centru KCV u Novom Sadu, otpušten je na kućno lečenje.

ОТПУШТЕН НА КУЋНО ЛЕЧЕЊЕ: Познато стање  Новосађанина ког је, како се сумња, отац повредио ножем ножем

N.Karlić

Kako nam je rečeno u toj zdravstvenoj ustanovi, 1. jula  je primljen pacijent K.A. (43) koji je u trenutku prijema svestan, orijentisan, komunikativan i hemodinamski stabilan.

- Pacijent je primljen sa povredama u vidu ubodne rane u predelu abdomena - navode u PR službi KCV. -  Nakon kompletne dijagnostike, hirurške obrade i toalete rane, pacijent se stabilnog stanja otpušta na kućno lečenje.

Četrdesettrogodišnjak je, kako smo ranije pisali, oštrim predmetom povređen u ponedeljak uveče. Nemili događaj se odigrao oko 19 časova, u Ulici radoslava Prodanovića u novosadskom naselju Klisa. Sumnja se da je između njega i oca došlo do prepirke i da je otac sina ubo nožem u predelu stomaka. 

Lekarska  ekipa Zavoda za hitnu  medicinsku pomoć je, prema rečima dr Zorana Krulja, portparola,   intervenisala po  prvom prioritetu po pozivu policije, u 19.08 časova i povređenog  u svesnom stanju prevezla na Odeljenje hirurgije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Otkrijte RAJ na plažama Marsa Matruh: Egipatska oaza na obali Sredozemnog mora!