"NE ZNAM NI GDE DA GA SAHRANIMO" Otac vehabije koji je upucao žandarma - Vaspitavali smo ga i trudili se, vrbovali su mi dete i oteli ga

V. N.

30. 06. 2024. u 15:58

EKIPA “Novosti” obišla je danas rodnu kuću Miloša Žujovića u selu pored Mladenovca.

НЕ ЗНАМ НИ ГДЕ ДА ГА САХРАНИМО Отац вехабије који је упуцао жандарма - Васпитавали смо га и трудили се, врбовали су ми дете и отели га

Foto: D. Milovanović

Sa nama je razgovarao Milošev otac Zoran koji je rekao da njegova zena nije u stanju da razgovara. Zoran nam je sa suzama u očima rekao da ne zna gde sada sina da sahrani i kako će dalje.

- Pomisliće ljudi da smo neki čudni ljudi, a mi smo se zaista trudili oko njega i vaspitavali ga najbolje kako smo umeli - kroz suze nam je ispričao Zoran. - Eto ne znam ni gde da ga sahranimo. Kako sad na pravoslavno groblje kad je promenio veru. Vrbovali su mi dete i oteli su mi ga. Ne znam kako ću i šta ću, majka njegova nije u stanju da razgovara. Ma, ti koji su ga i oteli neka ga i sahranjuju.

Otac Miloša Žujovića nije više mogao da razgovara jer kako nam je rekao svi ga zovu i ispituju sta se to desilo i da više nema snage.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
(MAPA) OLUJA OPUSTOŠILA CRNU GORU, SADA IDE KA SRBIJI: Prva na udaru ova dva grada, evo kako će se kretati nevreme (FOTO)

(MAPA) OLUJA OPUSTOŠILA CRNU GORU, SADA IDE KA SRBIJI: Prva na udaru ova dva grada, evo kako će se kretati nevreme (FOTO)

SNAŽNO nevreme sinoć je pogodilo Srbiju. Oluja je prvo opustošila Sloveniju i Hrvatsku, a onda stigla i u našu zemlju. Trenutno novo nevreme pogodilo je Crnu Goru, a slike sa društvenih mreža svedoče o jačini oluje koja je nosila sve pred sobom. Sudeći po radarskim snimcima sa sajta "Vreme i radar", upravo ta oluja stići će u Srbiju u narednim satima.

02. 07. 2024. u 13:00

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor