OVO JE NAPADAČ KOJI JE USTRELIO ŽANDARMA NA DEDINJU: Muškarac iz Mladenovca promenio ime - Ranio mladića, pa krenuo da stavlja i drugu strelu

Z.U.

29. 06. 2024. u 15:01

PREMA prvim nezvaničnim informacijama, muškarac koji je danas oko 11 sati napao žandarma (34) pucavši u njega iz samostrela, dok je bio na dužnosti obezbeđenja Ambasade Izraela na Dedinju u Beogradu je državljanin Srbije iz Mladenovca.

ОВО ЈЕ НАПАДАЧ КОЈИ ЈЕ УСТРЕЛИО ЖАНДАРМА НА ДЕДИЊУ: Мушкарац из Младеновца променио име - Ранио младића, па кренуо да ставља и другу стрелу

Foto: Printscreen

Njegovo telo i dalje se nalazi na licu mesta, na Dedinju.

Foto: D. Milovanović

On je bio obučen u belu majicu i tamno sive pantalone, ima dugu bradu i kratko je ošišan. Sa sobom je nosio kesu iz koje je izvukao samostrel.

Kako nezvanično saznajemo u pitanju je muškarac koji je promenio ime. On je, kako smo saznali, nakon što je ranio žandarma počeo da stavlja i drugu strelu, sa planom da nastavi da ga gađa. 

Foto: D. Milovanović

Povređeni žandarm

Podsetimo, žandarm je u samoodbrani pucao na napadača koji je preminuo na licu mesta, a prema nezvaničnim saznanjima on je do lica mesta došao automobilom.

Povređeni pripadnik žandarmerije životno je ugrožen, kako su istakli lekari na konferenciji za medije, i nalazi se na operaciji. 

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" SA MESTA GDE JE ŽANDARM NAPADNUT SAMOSTRELOM: Policija opkolila ambasadu na Dedinju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAMEŠTALJKA OD POČETKA: Bivši obaveštajac otkrio mračnu tajnu debate u SAD