PRESUDIO ONIMA UZ KOJE JE ODRASTAO: Detalji iz života trostrukog ubice iz Knjaževca, majka ga ostavila kao malog i preudala se

S.M.J/J.Ć

06. 06. 2024. u 18:28 >> 18:28

DVADESETDVOGODIŠNjI Aleksa Milojević, danas popodne u porodičnoj kući u Knjaževcu izvršio je trostruko ubistvo lovačkom puškom koje je pripadalo dedi.

ПРЕСУДИО ОНИМА УЗ КОЈЕ ЈЕ ОДРАСТАО: Детаљи из живота троструког убице из Књажевца, мајка га оставила као малог и преудала се

FOTO: S. M. Jovanović

Porodica mladića koji je danas popodne ubio svog oca Predraga (60), babu Saru (83) i dedu Miću Milojevića (81) bila je poznata kao radna i vredna. Baba i deda su svoj imetak sticali dugogodišnjim radom u inostranstvu.

Po povratku u zavičaj prvi su u Knjaževcu krenuli da se bave izradom i izgradnjom PVC stolarije, pa Knjaževčani za njih ističu da su bili među imućnijima.

Deda je bio nepokretan, dok su otac i baba bili teško bolesni. Po priči meštana gajio ga je otac, nakon što ga je kao malog majka napustila i preudala se.

Aleksa je, navode Knjaževčani, u poslednje vreme živeo sam u porodičnoj kući u kojoj su Sara i Mića živeli sa svojim sinovima i unukom. Od kako su se razboleli, često su boravili u svom selu u neposrednoj blizini Minićeva.

Aleksa je uhapšen i priznao je krivicu, izjavivši policiji da više nije mogao da se brine o njima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SUTRA POČINJE PETROVDANSKI POST: Evo kojih pravila svi vernici treba da se pridržavaju