"IŠLI SU KOD LEKARA, PA SVRATILI KOD ALEKSE, A ON IH JE SVE POBIO": Komšije iznele jezive detalje trostrukog ubistva kod Knjaževca

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

06. 06. 2024. u 18:03

NEZAPAMĆEN zločin dogodio se danas popodne u Knjaževcu kada je Aleksa Milojević (22), kako se sumnja, hicima iz lovačke puške ubio svog oca Predraga (60), kao i babu Saru (83) i dedu Miću Milojevića (81).

ИШЛИ СУ КОД ЛЕКАРА, ПА СВРАТИЛИ КОД АЛЕКСЕ, А ОН ИХ ЈЕ СВЕ ПОБИО: Комшије изнеле језиве детаље троструког убиства код Књажевца

Foto: M. Anđela/Profimedia/Ilustracija

Jezivi zločin šokirao je čitav Knjaževac, a komšije iz ulice u kojoj se sve dogodilo za Kurir kažu da su ih uznemirile policijske sirene i sirene ekipe Hitne pomoći.

Komšije je ovaj zločin podigao sve na noge, Aleksa je u ovoj kući živeo sam, a članovi porodice Milojević uputili su se ka Knjaževcu kako bi otišli na kontrolni pregled kod lekara.

- Bilo je strašno, odjednom su se sve ekipe sjatile u kuću Milojevića. Kada smo čuli šta se desilo zanemeli smo. Poznajemo porodicu. Inače, u toj Aleksa je živeo sam, dok su baba, deda i otac živeli u jednom selu u okolini Knjaževca. Juče su njegovi otac, deda i baba išli kod lekara na kontrolu i svratili su kod njega, a on ih je sve pobio - kažu komšije i dodaju da ne znaju šta je konkretno prethodilo trostrukom ubistvu.

Kako se saznaje, mladić je posle trostrukog ubistva uhapšen, a policiji je navodno rekao da je ubio članove svoje porodice iz samilosti.

- Ubio sam ih jer nisam mogao više da brinem o njima - navodno je rekao mladić nakon što su mu stavljene lisice na ruke.

Ministar unutrašnjih poslova, Ivica Dačić, izjavio je "da je Milojević izvršio trostruko ubistvo u svojoj porodičnoj kući u Knjaževcu".

- Deda je bio nepokretan, a otac i baba teško bolesni. Ubistvo je izvršio iz lovačkog oružja svog dede. Odmah je uhapšen i priznao je krivično delo. Policiji je izjavio da nije više mogao da brine o njima - potvrdio je Dačić.

(Kurir)

BONUS VIDEO: VATROGASCI NA TERENU -  U toku gašenje požara na Voždovcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!