NAJNOVIJE INFORMACIJE O UBISTVU DANKE ILIĆ: Veštače se lopate i motorna testera

Novosti online

22. 04. 2024. u 21:17

DANKA Ilić (2) ubijena je 26. marta u Banjskom polju, a kao osumnjičeni za ovaj zločin uhapšeni su Srđan Janković (50) iz sela Luka, Dejan Dragijević (50), potom njegov brat Dalibor (40) koji je preminuo i njihov otac Radoslav.

НАЈНОВИЈЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О УБИСТВУ ДАНКЕ ИЛИЋ: Вештаче се лопате и моторна тестера

Foto: I. Marinković

Telo deteta još uvek nije pronađeno, a istraga je naložila da se veštače tragovi pronađeni u automobilu JKP „Vodovod“ Bor koji su vozili gore pomenuti Srđan i Dejan, a kako se nezvanično saznaje, na veštačenju su i predmeti koji su uzeti iz kuće Dragijevića u selu Zlot.

- Osim vozila, veštače se i lopate, kao i motorna testera koja je uzeta iz kuće Dragijevića - rečeno je.

Podsetimo, osumnjičeni Dejan Dragijević (50) u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru izneo je detalje ubistva deteta. Međutim, on nije želeo da otkrije gde je bacio Dankino telo.

O zločinu nije pričao Srđan Janković (50).

Foto: Tanjug`

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru saslušani su i Dankini roditelji, Ivana i Miloš koji su, kako se navodi, opisali kako je izgledao kobni dan kada im je nestala ćerka.

Pre saslušanja otac ubijene Danke dao je izjavu.

- Smrtna kazna za njih je malo, oni treba da robijaju do kraja života. To su monstrumi, ono što proživljavamo sve vreme je neopisivo. To može da razume samo onaj ko je roditelj. Policija nam je više puta dolazila, uzimala razne Dankine stvari, nista ne znamo, ni za tu krv na putu, ni u kolima, ni ništa. Nama nije jasno zašto nisu zvali Hitnu pomoć, zasto nisu pomogli, nego su ovo uradili. To što Ivana i ja trpimo sve vreme je strašno, zovu nas razni ljudi, vređaju, svaljuju krivicu na nas. Ja sam morao da tražim da promenim broj, ne možemo više...Kada se sve završi mi cemo izaći u medije i sve ćemo reći - rekao je on.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)