PIJAN NAPAO PROFESORKU: Zadržavanje Novosađaninu (61) osumnjičenom za nanošenje teških povreda

Lj.P.

03. 03. 2023. u 10:34

ŠESDESETJEDNOGODIŠNjEM muškarcu iz Novog Sada, koji je u četvrtak napao profesorku Tehničke škole "Pavle Savić", policija je odredila zadržavanje.

ПИЈАН НАПАО ПРОФЕСОРКУ: Задржавање Новосађанину (61) осумњиченом за наношење тешких повреда

G.Šljivić

On se, kako saznajemo, sumnjiči za nanošenje teških telesnih povreda profesorici pomenute škole, i protiv njega je podneta krivična prijava. Napadnuta žena (56) je zadobila prelom jagodične kosti.

U trenutku kada je napao profesorku i teško je povredio, šesdesetjednogodišnjak je, kako saznajemo bio pod uticajem alkohola i alkotestiranjem je utvrđeno da je imao više od promil alkohola u organizmu.

Do nemilog događaja, za koji nezvanično saznajemo, nema veze sa školom i profesijom napadnute žene, došlo je u četvrtak u prepodnevnim satima, kod nedovršene sportske  hale škole. Profesorica je, kako saznajemo,  videla muškarca kako tu urinira, zbog čega ga je opomenula da to ne sme tu da radi, a  on ju je tada napao i teško povredio.

Napadnutoj profesorici su u pomoć pritrčale dve koleginice, a ubrzo je došlo obezbeđenje, a pozvana je i policija, koja je privela napadača.

U Tehničkoj šloli "Pavle  Savić", danas nisu mogli da komentarišu nemili događaj zbog istrage koja se vodi,  a napadnuta i teško povređena profesorica se, kažu, oporavlja kod kuće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi