SVEDOČILI BLAŽIĆEVI DEDA I UJNA: "Posle zločina čula sam se Uroševom majkom"

Tanjug

21. 10. 2024. u 11:41

U SPECIJALNOM sudu u Beogradu danas je u nastavku suđenja Urošu Blažiću, optuženom za masovno ubistvo kod Mladenovca, ispitan Dragan Gavrilović, otac Blažićeve majke, odnosno Urošev deda.

СВЕДОЧИЛИ БЛАЖИЋЕВИ ДЕДА И УЈНА: После злочина чула сам се Урошевом мајком

Foto: N. Živanović

On je naveo da ništa ne zna o oružju koje je pronađeno u kući Blažića, kao i da nikad nije pričao sa Urošem Blažićem i Radišom Blažićem o oružju.

Nakon zločina Uroš Blažić je otišao u Kragujevac i sakrio se u objektu koji je u vlasništvu ujaka.

Uroš Blažić je, prema rečima svedoka, poslednji put bio kod njih u Kragujevcu pre tri godine, a na pitanje zašto se baš sakrio u njihovu kuću, odnosno kokošinjac, svedok je rekao da ne zna.

Gavrilović je na pitanje kakvi su odnosi bili u porodici Blažić, rekao da su bili idealni i da ništa nije ukazivalo na probleme.

Milunka Gavrilović, Blažićeva ujna, takođe je rekla da ne zna da li su oni imali neke porodične probleme, kao i da se posle zločina čula telefonom sa Biljanom Blažić.

Kako tvrdi svedok, Biljana Blažić je rekla da je oružje kupio Uroš Blažić, da ona i  njegov otac nisu ni znali za to.

Blažić je optužen da je u selima Malo Orašje i Dubona ubio devet i ranio 12 osoba, dok je njegov otac Radiša Blažić optužen za oružje kojim je počinjen zločin i koje je pronađeno u kući.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SJAJNI DUŠAN TADIĆ: Majstorski se snašao i zabeležio gol za Fenerbahče (VIDEO)