DABETIĆ SE UZNEMIRIO KADA JE VIDEO POLICIJU: Suđenje za ubistvo Noe Milivojev

S. J. M.

09. 10. 2024. u 22:07

POLICAJKA Ana Gatarić, koja je razgovarala sa Ognjenom Dabetićem, optuženim za teško ubistvo tranvestita Noe Milivojev u junu prošle godine, kazala je da je on tada delovao uznemireno i nervozno, što je policija tu, ali je odgovarao na njihova pitanja.

ДАБЕТИЋ СЕ УЗНЕМИРИО КАДА ЈЕ ВИДЕО ПОЛИЦИЈУ: Суђење за убиство Ное Миливојев

Foto: D. Milovanović/Privatna arhiva

Ona je ovo ispričala danas u Višem sudu u Beogradu svedočeći u postupku koji se vodi protiv Dabetića. Policajka je kazala da su došli kod njega u stan po prijavi o nestanku lica i da im je okrivljeni tada otvorio vrata i pustio ih da uđu.

- Međutim, stao je tako da mi nismo mogli da prođemo pored njega, nije želeo da nam dozvoli da pogledamo ceo stan, pa smo ostali kod vrata i razgovarali - kazala je policajka Gatarić.

Ona je inače ostala pri detaljnom iskazu, koji je dala Višem tužilaštvu u istrazi. Dabetićev branilac Aleksandar Stošić tražio je da sud izuzme deo njenog svedočenja u kojem je ona rekla da im je Dabetić priznao delo.

Sudija Olivera Đurić odbila mu je nekoliko pitanja poput, da li ste imali nalog za pretres, da li ste mu predočili da ima pravo na advokata, objasnivši da je sasvim jasno da je policija imala nalog za razgovor sa Dabetićem povodom prijave nestanka Noe Milivojev.

Inače, u sudnici se danas nisu pojavila dva svedoka koja su primila poziv Marko Pavlović, Noina cimerka koja se predstavlja kao Ana Marija Petrović i Živojin Krstić, koji je poslao sudu dopis da ima zdravstveni problem. Sudsko veće oboje ih je kaznilo sa po 100.000 dinara zbog neodazivanja pozivu suda.

Noa Milivojev, čije je pravo ime Đorđe, je nestala 17. juna 2023. godine, a poslednje što se znalo o njoj je da je krenula kod Dabetića sa kojim je bila u emotivnoj vezi. Za njom se tragalo dve nedelje, a onda je policija u stanu u kojem je okrivljeni živeo u centru Beograda pronašla ostatke njenog tela. Dabetić je optužen da je Nou Milivojev posle svađe ubio iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način. Kako se sumnja zadavio je električnim kablom, a zatim je odvukao do kupatila, gde je raskomadao njeno telo. Delove je stavio u više plastičnih kanti i zalio hemikalijama. On je policiji prvo priznao zločin, da bi ga posle u tužilaštvu i sudu negirao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO JE BILA ANDRIĆEVA ŽENA? U Nobelovcu je igra zanosna Sarajka - Tihomir Stanić je hteo samo nju (FOTO)