MIKINA SUPRUGA PRIJAVILA MILENINOG OCA: Incident pre početka suđenja Miroslavu Aleksiću

S. J. M.

20. 09. 2024. u 15:46

SUPRUGA Miroslava Mike Aleksića, koji je osumnjičen za silovanja i nedozvoljene polne radnje, Biljana Aleksić podnela je danas krivičnu prijavu policiji Savski Venac protiv oca glumice Milene Radulović Stevana Radulovića za nasilničko ponašanje.

МИКИНА СУПРУГА ПРИЈАВИЛА МИЛЕНИНОГ ОЦА: Инцидент пре почетка суђења Мирославу Алексићу

Foto: D. Milovanović

Kako nam kaže njen advokat Zoran Jakovljević, Milenin otac je u hodniku Višeg suda u Beogradu pre početka današnjeg suđenja Aleksiću, u trenucima kada su pozvani ulazili u sudnicu, jako ramenom udario Biljnu Aleksić, skoro je oborio na pod i naneo joj laku povredu.

Foto: D. Milovanović

- Bilo je i svedoka koji su to videli, a tražićemo i snimak nadzornih kamera u sudu. Biljana je stojala u grupi sa suprugom, advokatima i prijateljem ispred sudnice, kada smo primetili da smo zaboravili Aleksićevu najnoviju medicinsku dokumentaciju, koju treba da predamo sudu, pa je ona otišla do automobila da je donese. U povratku Radulović je udario ramenom. Prethodno na je dobacivao i uvredljive reči - kaže nam Jakovljević.

Foto: D. Milovanović

Do incidenta je umalo došlo i po okončanju suđenja, koje je prekinuto, jer Aleksiću nije bilo dobro. Glumac Radovan Vujović, koji je trebalo da svedoči, ali nije stigao i advokat Zoran Jakovljević razmenili su nekoliko reči iz neposredne blizine u holu suda. Glumac je rekao, "šta gledaš u mene", na šta mu je advokat odgovorio, "šta si rekao, šta se mangupiraš", dok su svi okolo stali da vide šta će se desiti. Međutim, Jakovljević i Aleksić su ga obišli i izašli iz suda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!