NASTAVLJENO SUĐENJE DIJANI HRKALOVIĆ: Upoređivani snimci tajnog nadzor Ognjanovića i Miloradovića

Z.U.

10. 09. 2024. u 16:43

PRIKAZIVANjEM duže i kraće verzije video i audio snimka tajno snimljenog razgovora advokata Dragoslava Miše Ognjanovića i Dragoslava Miloradovića u jednom restoranu na Vračaru nastavljeno je suđenje bivšim visokim rukovodiocima MUP Srbije.

НАСТАВЉЕНО СУЂЕЊЕ ДИЈАНИ ХРКАЛОВИЋ: Упоређивани снимци тајног надзор Огњановића и Милорадовића

Foto P. Milošević

 U dužoj verziji se čuje i deo kada advokat priča o, sada optuženoj Dijani Hrkalović, odnosno o intimnim fotografijama, koje mu je pokazao "poznati policajac".

Ove fotografije je, kako se čuje na snimku, Hrkalovićeva lično slala tom visokom funkcioneru MUP. U dužoj verziji snimka, koji je nastao tokom tajne pratnje dvojice bliskih prijatelja Luke Bojovića, a koji su načinili pripadnici Radne grupe "Mangusta", čuje se i deo kada Ognjanović, prema tvrdnji tužilaštva, priča o "ubistvu na šinama", kada je likvidiran Vlastimir Milošević.

Advokat insinuira da su brisani određeni snimci sa kamera i da je "to završila" optužena Hrkalović. Tužilaštvo za organizovani kriminal tereti bivšu državnu sekretarku MUP da je uticala da se kraća verzija snimka dostavi u TOK, odnosno da se izbrišu delovi,koji se odnose na fotografije, ali i gde se govori o snimcima iz istrage "ubistva na šinama". Hrkalovićeva je sve optužbe negirala.

Z.U.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREVIŠE JE PASIVAN, TITULA NEĆE DOĆI SAMA: Federer uputio oštre reči Zverevu