CEO ŽIVOT IZA REŠETAKA: Ubici dvogodišnje Petre Vladulović doživotna kazna zatvora

S. M. J.

04. 07. 2024. u 18:05

MILOŠ Nikolić iz sela Donji Dejan kod Vlasotinca pravosnažno je osuđen na kaznu doživotnog zatvora zbog ubistva dvogodišnje devojčice Petre Vladulović u Zaječaru.

ЦЕО ЖИВОТ ИЗА РЕШЕТАКА: Убици двогодишње Петре Владуловић доживотна казна затвора

Foto: SMJ/Fejsbuk

Apelacioni sud u Nišu pravosnažno je osudio Miloša Nikolića (26) iz sela Donji Dejan na kaznu doživotnog zatvora zbog teškog ubistva dvogodišnje Petre Vladulović 21. februara prošle godine u Zaječaru.

Sud je odbio žalbu Nikolićevog branioca i potvrdio presudu Višeg suda u Zaječaru, izrečenu krajem prošle godine. Ovaj muškarac je, potvrdila je obdukcija nesrećne devojčice, Petru na smrt pretukao, udarajući je više puta po telu i glavi. Modru i bez svesti majka Jelena T. sa kojom je Nikolić vanbračno živeo, odvela je u zdravstvenu ustanovu, ali malenoj nije bilo spasa.

Odbukcija je konstatovala više rana koje su okarakterisane kao teške i opasne po život, ali i rascep jetre. Preminula je usled prestanka disanja i srčanog rada, uzrokovanog "obimnim jakostepenim povredama glave i posledičnim razvojem jakostepenog otoka mozga".

Veštačenje sudskog veštaka iz oblasti neuoropsihijatrije pokazalo je da je Nikolić u vreme ubistva, bio u stanju srednjeg pijanstva, a utvrđeno mu je prisustvo alkohola u krvi od 1,63 promila.

Ovo je osma pravosnažna kazna doživotnog zatvora od 2019. godine u Srbiji kada je ova kazna ponovo uvedena. Ukupno je izrečeno 11 takvih kazni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!