TRUDNICA ZAVRŠILA U URGENTNOM CENTRU: Svi detalji stravične eksplozije u Leskovcu, u požaru izgorele prostorije udruženja veterana

I. M.

24. 10. 2024. u 12:16

U EKSPLOZIJI plinske boce u leskovačkom Udruženju ratnih vojnih rezervista lakše je povređena trudnica, a prostorija je potpuno izgorela.

ТРУДНИЦА ЗАВРШИЛА У УРГЕНТНОМ ЦЕНТРУ: Сви детаљи стравичне експлозије у Лесковцу, у пожару изгореле просторије удружења ветерана

Foto: I. Mitrić

Žena (36) je, srećom, prema rečima lekara, zadobila manje posekotine na glavi i ruci. Povrede su joj sanirane u Urgentnom centru leskovačke Opšte bolnice, a posle detaljnih pregleda, jer je ona u ranoj fazi trudnoće, otpuštena je na kućno lečenje.

Prostorija Udruženja ratnih vojnih rezervista, u Ulici Svetozara Markovića, gotovo je u potpunosti izgorela. Pričinjena je velika materijalna šteta. Ekplodirala je plinska boca koju su koristili za zagrevanje, a to kako je i zašto došlo do ovog incidenta biće utvrđeno nakon uviđaja.

Do požara je došlo oko 9.45 časova. Trudnica je u trenutku ekplozije prolazila pored ulaznog portala lokala od stakla koji je pukao i naneo joj lakše povrede.

Pripadnici policije i Vatrogasno-spasilačke jedinice su ubrzo stigli. Oni su uspeli da lokalizuju požar i spreče njegovo širenje na okolne objekte. Tokom intervencije vatrogasaca na gašenju vatrene stihije jednosmerna ulica u kojoj se nalazi lokal bila je zatvorena za saobraćaj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATAN POPUST JOŠ SAMO PAR DANA! Ne propustite priliku za veliku uštedu