OVAKO JE KAŽNJENA ŽENA SERGEJA TRIFUNOVIĆA: Novi detalji drame iz glumčevog doma

Novosti onlajn

23. 10. 2024. u 11:37

ISIDORA Mijanović, supruga Sergeja Trifunovića, osuđena je po Zakonu o strancima na novčanu kaznu zbog nezakonitog boravka u Srbiji.

ОВАКО ЈЕ КАЖЊЕНА ЖЕНА СЕРГЕЈА ТРИФУНОВИЋА: Нови детаљи драме из глумчевог дома

Foto: Instagram/whistler_dick

Ona je državljanka Hrvatske.

- U pitanju je novčana kazna za nezakonit boravak u Srbiji, duže od 90 dana u periodu od 180 dana po Zakonu o strancima - kaže izvor.

Trifunović je sinoć svoju suprugu prijavio zbog nasilja u porodici.

Nezvanično, Sergej i Isidora su se posvađali, a na njegovu izjavu da će je napustiti i otići iz stana na Voždovcu, ona je rekla da će sve polomiti po stanu.

Međutim, tužilac Drugog osnovnog javnog tužilaštva rekao je da nema elemenata za krivično delo iz oblasti nasilja u porodici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

ON JE ŠAMPION NARODA: Jelena Đoković smatra da je Novakova najveća pobeda to što ga obični ljudi vole