DEČAKA KOG JE AUDI UDARIO U NOVOM BEOGRADU PREBACUJU U TIRŠOVU: Najnovije informacije o stanju deteta koje je na aparatima

Novosti online

22. 10. 2024. u 12:20

DEČAK A. K. (9), koji je teško povređen sinoć u 20.25 časova na uglu ulica Jurija Gagarina i Dušana Vukasovića u Novom Beogradu kada ga je, dok je vozio bicikl, pokosio "audi" kojim je upravljao M. M. (34), a koji je u tom trenutku imao 1,33 promila alkohola u krvi, prebacuje se iz Urgentnog centra UKC Srbije u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj.

ДЕЧАКА КОГ ЈЕ АУДИ УДАРИО У НОВОМ БЕОГРАДУ ПРЕБАЦУЈУ У ТИРШОВУ: Најновије информације о стању детета које је на апаратима

Foto Tanjug

Kako se saznaje, dečak, koji je sinoć primljen sa višestrukim povredama u Urgentni centar, i dalje je u teškom stanju. On je intubiran i dalje je na aparatima.

Osumnjičeni vozač je kolima velikom brzinom prošao na crveno svetlo, a zatim je udario u prednji deo drugog automobila, da bi se na kraju zakucao u dečaka. 

- Jedan automobil je uredno prošao na zeleno svetlo, a zatim se u njega zakucao "audi" kojim je upravljao osumnjičeni nakon što je prošao na crveno svetlo. Dečak je na biciklu sačekao zeleno svetlo na semaforu i, u trenutku kada je planirao da krene da pređe ulicu, udario ga je "audi" kojim je upravljao pijani vozač - rekao je za Blic očevidac nesreće.

Dečak je sa teškim povredama celog tela primljen na Šok A odeljenje Urgentnog centra. On ima višestruke povrede, od kojih su neke opasne po život. Polomljena mu je vilica i ima problem s jetrom.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

BESPLATNA APLIKACIJA ZNAM MAJSTORA JE TU! Revolucionarno rešenje za sve vrste popravki