EVO ŠTA SU RADILI RODITELJI KADA JE DETE PALO SA 4. SPRATA: Detalji tragedije u Novom Pazaru

Novosti online

14. 10. 2024. u 15:48

PREMA nezvaničnim saznanjima, majka dvogodišnjeg dečaka koji je juče pao sa stambene zgrade u centru Novog Pazara, u trenutku nesreće bila je u kupatilu i tuširala se, a otac, koji je nešto ranije došao sa posla, najverovatnije je zaspao na kauču u dnevnoj sobi.

ЕВО ШТА СУ РАДИЛИ РОДИТЕЉИ КАДА ЈЕ ДЕТЕ ПАЛО СА 4. СПРАТА: Детаљи трагедије у Новом Пазару

Foto: Printksrin društvene mreže

Incident se dogodio oko 16 časova u centru Novog Pazara. Dečak je nakon pada davao znake života, ali je nakon nekoliko sati, i pored borbe lekara da mu spasu život, podlegao povredama.

Jedan od rođaka porodice nastradalog deteta kaže da se dete pre nesreće igralo po stanu i da ništa nije ukazivalo na tragediju.

- Majka je sunčan dan iskoristila da sredi stan, dete je trčalo i igralo se po stanu. Kada je muž došao sa posla, majka je otišla da se istušira. Otac je najverovatnije zaspao na kauču, a iz sna ga je probudila vriska supruge i majke dečaka - kaže on.

Kako se sumnja, dete se popelo na sims i kroz otvoren prozor palo sa trećeg sprata na beton.

- Prizor je bio zastrašujući. Roditelji su izleteli iz zgrade i jaukali. Govorili su: "Preživi, molim te". Međutim, maleni nije izdržao - dodaje on.

Ocu i majci dečaka to je bilo prvo dete. U toku je istraga povodom ove nesreće, a više detalja biće poznato nakon što roditelji dečaka daju izjavu u policiji.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...