UHAPŠEN VOZAČ TRAKTORA: Novi detalji saobraćajne nesreće u Miločaju kod Kraljeva

G. ĆIROVIĆ

10. 10. 2024. u 13:52

Zbog sumnje da je počinio teško krivično delo protiv bezbednosti saobraćaja i tako izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo četrdesetosmogodišnji vozač „BMV“, a njegova saputnica (33) teže povređena, policija je uhapsila vozača traktora A.D. (34) iz Kraljeva.

УХАПШЕН ВОЗАЧ ТРАКТОРА: Нови детаљи саобраћајне несреће у Милочају код Краљева

G.Šljivić

Težak udes, podsećamo, dogodio se sinoć oko 22.30 u mestu Miločaj na Ibarskoj magistrali, na prometnoj deonici Kraljevo-Preljina, kada je„BMV“, švajcarske registracije, krećući se prema Preljini, nakon preticanja i vraćajući se u svoju kolovoznu traku udario u nepropisno obeleženo priključno vozilo traktora kojim je upravljao A.D. i koji se kretao u istom pravcu.

G.Šljivić

 

Vozač „BMV“ je usled zadobijenih povreda preminuo u kraljevačkoj OB „Studenica“, žena koja se nalazila na mestu suvozača sa teškim ozledama zbrinuta je u ovoj ustanovi i nalazi se van životne opasnosti, dok je vozač traktora lakše povređen.

Osumnjičenom traktoristi određeno je zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu na saslušanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠVEDSKI DOKUMENTARAC: Hrvatski teroristi srušili JAT-ov avion 1972, pad preživela samo stjuardesa Vesna Vulović

ŠVEDSKI DOKUMENTARAC: Hrvatski teroristi srušili JAT-ov avion 1972, pad preživela samo stjuardesa Vesna Vulović

JAT-ov avion “McDonnell Douglas DC-9” eksplodirao je tokom leta između Kopenhagena i Zagreba 26. januara 1972. i srušio se blizu sela Srpska Kamenjica, u tadašnjoj Čehoslovačkoj. Avion kojim su upravljali kapetan Ludvik Razdrih i kopilot Ratko Mihić raspao se na više delova i nakon nekoliko minuta slobodnog pada završio na livadi na rubu šume.

10. 10. 2024. u 13:47

Komentari (0)

Wolt i Mercator spajaju domaće proizvode sa popustima