KOD INĐIJE POGINUO SREDNJOŠKOLAC: Oglasila se TŠ „Mihajlo Pupin“ koju je pohađao nastradali tinejdžer

Lj.P.

02. 10. 2024. u 14:20

POVODOM tragične saobrtaćajne nesreće koja se dogodila jutros na starom putu Novi Sad – Inđija, oglasila se Tezhnička škola „Mihajlo Pupin“ u Inđiji, koju je pohađao nastradali mladić N.Š.

КОД ИНЂИЈЕ ПОГИНУО СРЕДЊОШКОЛАЦ: Огласила се ТШ „Михајло Пупин“ коју је похађао настрадали тинејџер

G.Šljivić

- Sa velikim žaljenjem saopštavamo je učenik Tehničke škole „Mihajlo Pupin“ N.Š. (18) izgubio život usled saobraćajne nesreće koja se dogodila rano jutros na putu Indđija – Novi Sad – objavljeno je na sajtu ove škole.

- Trenutno je u toku uviđaj od strane Policijske uprave Inđija i verujemo da ćemo više informacija imati uskoro.

Kako smo danas ranije već izveštavali, teška saobraćajna nesreća dogodila se oko 7.30 na pomenutom putu, kada su se iz još neutvrđenih razloga sudarili automobil i autobus. U ovoj nesreći povređeno je 36 osoba, a život je izgubio osamnaestogodišnji N.Š. iz naselja Banstol u Mesnoj zajednici Maradik.

Kako saznajemo, osamnaestogišnjak je bio za volanom automobila, kada je iz još neutvrđenih razuloga prešao u suprotnu traku i sudario se sa autobusom, koji je pokušao da ga izbegne, ali u tome, nažalost nije uspeo, pa je došlo do sudara. Prema nezvaničnim saznanjima, vozač, koji je za volanom bio sa probnom dozvolom, i kretao se u pravcu Inđije. Automobil, prema našim saznanjima, nije nikoga preticao.

U sremskomitrovačku bolnicu je primljeno 11 povređenih, i svi su posle ukazane pomoći otpušteni na kućno lečenje. U Klinički centar Vojvodine u Novom sadu je trasnportovano 16 povređenih, a dva pacijenta su zadržana, dok je njih 14 otpušteno na kućno lečenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

NIJE PROBLEM KAD MLADI IGRAČI POGREŠE, PROBLEM JE KAD TO URADE ISKUSNI! Vladan Milojević nakon poraza Zvezde od Intera u Ligi šampiona