DVE DEVOJKE NASTRADALE U UDESU KOD VALJEVA: Još tri osobe zadobile teške telesne povrede

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

29. 09. 2024. u 12:12

U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreću na putu Valjevo-Šabac u Brankovini na licu mesta su nastradale dve mlade devojke iz Valjeva, a još tri osobe su zadobile teške telesne povrede.

ДВЕ ДЕВОЈКЕ НАСТРАДАЛЕ У УДЕСУ КОД ВАЉЕВА: Још три особе задобиле тешке телесне повреде

Foto: Milena Anđela/Profimedia/Ilustracija

Saobraćajna nesreća se dogodila, kako saznaje Va media iz pouzdanih izvora, noćas oko 4 časa, a život su izgubile devoje stare 23 i 24 godine iz Valjeva.

One su se nalazile u putničkom automobilu "audi A4" kojim je upravljao 22-godišnji muškarac iz Beograda i koji se, krećući se iz pravca Valjeva ka Koceljevi, na uzbrdici u blagoj krivini u levo u Brankovini, izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo u kanal s desne strane puta.

Nakon sletanja, udario je u betonski propust zbog čega su na licu mesta nastradale devojka iz Valjeva stara 23 godine, koja se nalazila na mestu suvozača, kao i devojka stara 24 godine koja je takođe bila putnica u vozilu.

Pored vozača "audija", još dve osobe koje su se nalazile u tom automobilu su vozilima hitne pomoći prebačene na dalje zbrinjavanje u valjevsku bolnicu. Svi su zadobili teške telesne povrede.

Saobraćajna policija je obavila uviđaj, a naložene su i dalje istražne radnje koje treba da utvrde uzrok ove teške saobraćajne nesreće.

(Telegraf/VAmedia)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

NE STIDI SE DA SE ZOVEŠ SRBINOM! Snažna poruka upućena Novaku Đokoviću od legendarne gimnastičarke