IZGORELO 11 AUTOMOBILA: Požar u automehaničarskoj radionici u Futogu

Lj.P.

26. 09. 2024. u 17:59

U POŽARU u automehaničarskoj radionici u Ulici Lazara Kneževića 23 u Futogu, jutros oko 3.30 sati, izgorelo je 11 automobila. Sumnja se da je vatra izazvana namerno, a policija je obavila uviđaj.

ИЗГОРЕЛО 11 АУТОМОБИЛА: Пожар у аутомеханичарској радионици у Футогу

FOTO: Privatna arhiva

Pet automobila je, kako nam je rekao Luka Mandić, vlasnik automehačarske radionice, potuno izgorelo, a među njima i kvad njegovog sina, kojeg je kupio pre pet dana, a u sredu popodne ga je registrovao.

FOTO: Privatna arhiva

- Ostali automobili su znatno oštećeni – kazuje nam Mandić, dodajući da su kada su primeli vatru, on i sin sami pokušavali da je  ugase do dolaska vatrogasaca, i tom prilikom su obojica lakše povređeni, zadobili su opekotine po rukama. - Procenjujemo da je pričinjena materijalna šteta oko 50.000 evra.

Ko je i zbog čega, kako se sumnja namerno izazvao požar uvrdiće se istragom, a kako saznajemo, policija je sa nadzorne kamere sa jedne komšijske kuće uzela video snimak, na kojem se, prema našim saznanjima, vidi osoba koja prilazi kolima, poliva ih nečim i pali, a zatim je usledio plamen.

FOTO: Privatna arhiva

- Ne znam ko bi to mogao da nam učini, jer ni sakim nismo u zavadi – kaže Mandić. - Vatra je zahvatila i deo kuće, izgorelo je oko osam kvadrata stiropora na fasadi, a tu u blizini su spavala deca. Pet automobila je potpuno uništeno, a neka su delimično spasena, a na kvadu je šteta totalna. nadam se da će se otkriti ko je to učinio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?